v novom roku sa vsetci pojebte nech sa vam alfy kurvia a ste na nervy a zebrete tu o rady. Vlastne vam neprajem tym nic zle nez to co bezne na tychto 15 rocnych vrakoch je bezne. Jediny sposob ako alfa bude chodit je ked sa na nej vymeni co najviac veci tie to potom potiahnu ale elektrika to nakoniec poisti aby to bolo uz komplet na diely vhodne.
21.21, 31. 12. 2013, odpovědětmoja ? bol tak naivny a sprosty ze vsetko naozaj vsetko ramena brzdy rozvody kladky remene snimace zhavice, zrepasovane trysky pomenil, nova baterka a nakoniec mi to pustil za cenu investicii iba preto ze potreboval peniaze.
21.23, 31. 12. 2013, odpovědět:) dik, podobne
21.50, 31. 12. 2013, odpovědětto som rad :) /kto nema zmysel pre humor nech sem nechodi/. Ale po pravde povedane jedine co je smutne a by som chcel aby viacej sme sa zdravili tri mesiace nic, alebo zabudam ? Chlapovi co som predal alfu isiel za mnou blikal som smerovkami potom isiel okolo tiez nic predomnou blikam a prijebe tomu a ide prec, nevedel ze som to ja, dostavaju sa medzi nas dokonca antialfisti, jednoducho ludia co si to kupia nemaju nijaky vztah k tomu. ale ja prezijem cestne, vsak co je auto ked nie alfa romeo.nic ine.
9.09, 1. 1. 2014, odpovědětprakticky a teoreticky neprodejná auta, rovnající se typu škoda felicia.
12.27, 1. 1. 2014, odpovědětze alfisti vy smradi .....
20.22, 3. 1. 2014, odpovědět