http://www.auto.cz/alfa-romeo-zrejme-nakonec-skonci-kridly-volkswagenu-73740 henten vyjebany kokot na cele fiatu to nakoniec urobi, potom nechcem mat s touto znackou nic spolocne. Ziskaju si teoreticky novych zakaznikov ktory veria koncernu vw takze naoko ak bude alf zase na cestach viac sa budu pysit svojou nemeckou kvalitou. Na druhej strane vymre pojem alfista. Mna asi jebne lebo ked som cital ten clanok tak mi slzili oci, postoj k 159 ako vrcholnemu orgazmu znacky alfa romeo som vyjadril ekd som uvidel 159 prvy krat na parkovisku, pobozkal som ju na prednu kapotu. Ostanem uplne rozjebany na cucky. Ked idem v alfe pozeram na auta co idu okolo v zmysle krabiciek znacky neevidujem ani sa k nim nevyjadrujem uz som tak silne scentrovany na alfu romeo. jedine co kedy alfa robila napicu su benzinove motory, sucasnost teda 1997+ pojebali ako len mohli TS JTS, teraz je neskoro a TBi to uz nezachrani. Multiair ma pojebanu RJ ze to obcas ide na tri valce ... Posledny rok za alfami nesedia alfisti, ale cigani a kokoti co si to kupia na spotrebu teda 1.9 JTD 77kW lebo TDI ochrapia je drahsia, teda alfa im je ukradnuta. Alfa mala filozofiu ako ja ked som v minulosti tie auta kupoval, je jedno aku kupim, lebo nemam a moc chcem v akomkolvek stave... teda emocie. oni robili motory na vykon a ze to nevyslo tak potom isli pomaly ku dnu a najblizsie roky rozhodnu. VW ze chce kupit aj hlavneho dodavatela fiat dielov teda Magneti Marelli, ItalDesign Giugiarro uz maju, ten stary kokot keby bol hrdy na ItalDesign tak nemcov podrazi ze akonahle to kupia tak rezignuje na funkciu. ja by som to urobil, urcite k ucte k tejto znacke, akonahle vw alfa romeo tak maj sa. Jednoznacne alfa romeo je sperk talianov a keby som bol na mieste toho kokota sefa fiatu tak bez vahania necham tuto znacku v talianskych rukach potopit definitivne. Vsetko ma svoj priebeh, niektore veci idu, neiktore nevyjdu, neico nema buducnost a je osud ... takto by som postavil na jeho mieste stanovisko k alfe a to urobil. Ze nemecka alfa :))))))) pichnite si do pice tie gespacke eura.
20.05, 3. 1. 2014, odpovědětalfa ma dusu a nie je to bezne auto ale len pre vyvolenych ktori maju k alfe vztah, je to nejaka preddispozicia v cloveku. niekto je na fajnove cigary, niekto na velke domy, niekto na alfy. Alfa je moj siesty zmysel.
20.09, 3. 1. 2014, odpovědětSEŠ TROCHU POZADU CHLAPČE DO 159 DÁVAJÍ UŽ DÁVNO MOTOR Z OPELU 1.8 MPI
20.09, 3. 1. 2014, odpovědětROZVODÁK TAM PASUJE :-) Rozvodový řemen 1,6 16V, 1.8 16V (mot.OPEL)
20.13, 3. 1. 2014, odpovědětjezis jak moze niekto do nicku tvrdit ze je kokot, ale dobre mas nejaky, ale nazor na picu. vyjadri sa k podstate veci ak nieco od takeho jeba mozem prijat. skus
21.48, 3. 1. 2014, odpovědětTY UBOHEJ HOCHU.TOBĚ SE NEDÁ ANI NADÁVAT, TEBE LZE JEN A POUZE LITOVAT. JSI OBYČEJNEJ SLOVÁK A TO VYSVĚTLUJE NAPROSTO VŠE. POCHOPIL JSI TO?
0.28, 4. 1. 2014, odpovědětchalosi pozor, nie su vsetci slovaci rovnaki, to je iba peter z trnavy taky primitiv, tak len aby bolo jasno
0.32, 4. 1. 2014, odpovědětasi tak no... neviem preco tu pise take picoviny no asi sa sklamal v laske alebo si kupil vw a neide prezit ze je to na picu
3.03, 4. 1. 2014, odpovědětproč leze na český web?! vždyť máte i u vás. Dělá vám medvědí službu chlapci. Ale i u nás jsou hloupáci. Dejte mu přes držku, jediné řešení.
8.55, 4. 1. 2014, odpovědětze som reagoval na kokota vam vyhovuje reagovat na to, ale na hlavny "problem" sucasnosti jebete lebo na viac sa nezmozete. martinsalko, nie som z trnavy.
9.09, 4. 1. 2014, odpovědětchudaci pojebani, hovno si viete na tych autach opravit, len to dojebete tu zebrete o rady potom zase hrdo s najvyssim sebavedomim sa vozite ake super auto a nijake puto, polovica odide na nemca a osierate, no kym mate drzite papule s takymito kokotmi rozoberat nieco ako vw kupi alfu ? je absolutne nemozne lebo ste banda jebnutych primitivov co odraza stav alf cz sk.
21.33, 6. 1. 2014, odpovědět