cauko mam alfu 156 1.8 TS 106kw, asi pred mesiacom sa mi stalo ze som prisiel z mesta domov a asi o hodinku som isiel zase do auta idem nastartovat a toci toci ale nenastartuje taak som sa dal potlacit dam dvojku a normalne motor chytil..zhasnem motor a skusam nastartovat a ide...lenze o tyzden sa mi to zase stalo..tak som sa musel dat potlacit..pomozete mi coto moze byt???
21.05, 3. 1. 2014, odpovědětsnímač otačok to mala kočka na aute ten zospodu --pristup napiču ale ja som skusil prehodit z môjho a hned to krásne naskočilo,potom som to az objednaval
23.28, 3. 1. 2014, odpověděthttp://www.youtube.com/watch?v=4wCoRaEUcpg
11.36, 4. 1. 2014, odpověděthttp://www.dilyfiatov.cz/p1201-snimac-otacek-1-953-222-na-klikovou-hridel-1-8/ ale najprv si to vyskušaj vymenit od niekoho ja mam 2.0 a na 1.8 som to vyskusal
12.39, 4. 1. 2014, odpovědětkeby som mal od koho si to pozicat ze by som to vymenil na skusku..ale ide oto ze ja teraz v pohode startujem...len o taky tyzden to zase nepojde...zase ma niekto potlaci a azase to pojde jeden dva tyzdne..myslite ze by to bolo len v tom snimaci??
12.52, 4. 1. 2014, odpovědětnaco mu to kazes kupit nove aj tak sa ta kurva zadre a nema cenu do toho investovat nove veci. predaj to na diely
19.27, 4. 1. 2014, odpovědětno dnes som zase nemohol nastartovat ja uz neviem co mam robit moze to bit ten snimac otacok
17.41, 5. 1. 2014, odpovědětAsi máš zajebaný kontakty na spínacím relátku k benzínový pumpě. Je to jedno z těch relátek před baterií. Vytáhni je, ošisti a vrať do patic.
17.47, 5. 1. 2014, odpovědětniektore z tych cervenych reltiek myslis??
21.13, 5. 1. 2014, odpovědětJo ty červený. Až to vrátíš do patic vyzkoušej jestli ti jde do lišty benzín. Na liště je z boku našroubovaná umělohmotná krytka a pod ní ventilek. Otoč klíčem v zapalování a zmáčkni ten ventilek, zatlač na tu tyčku uprostřed třeba šroubovákem, ventilek se tím otevře a měl by vystříknout bebzín. Pokud ne, máš špatný relé nebo čerpadlo. Zahejbej taky s pojistkou čerpadla.
12.51, 6. 1. 2014, odpovědětked štartuješ zhasne ty kontrolka motora? pokial nie, je to s najväčšou pravdepodobnosťou on, diagnostika by ty to potvrdila a vyhodila by chybu snímača otáčok
19.35, 5. 1. 2014, odpovědětano vsetrko zhasne normalne ..len nenastartuje po rotlaceni nastartuje ja uz nechapem co to moze byt..zajtra sa pozrem na relatka vycistim kontakta..
22.38, 5. 1. 2014, odpovědětja som tiež skusal vsetko mozne , ale pruser bol to že to bola alfa kočkina ---no no koment ked moje ide a jej nie :-) ---------môže byt že ti to naskočí budeš lietať tyžden mozno ale ver neminie ťa to -------na pc v fiatecuscne ti vypíše chybu RJ a si v piči - ja som aj tu vyskušal vymenit ale nič ---budeš skušať ušetrit ako ja prečistit kable a pod --tiež hladam tu najlahšiu alternatívu nevrážať majetok----popripade napíš na stranku alfamanie či nemá nablízsku alfu podobnu alebo vrakač navštív tam ti to iste daju za babku
0.02, 6. 1. 2014, odpověděttest privodu paliva na TS sa robi tak a v tvojom pripade aj odporucam ze odpoj privod paliva do trysiek otoc klucom a ked bude tiect nechaj to tak len to zapal on si najde cestu ku kazdemu dielu a snimacu vsetko sa zrazu vyriesi. startovat nebude ani potom takze ti to moze byt jedno.
11.21, 6. 1. 2014, odpovědětcauko svieti mi kontrolka vstrekou a nemozem nastartovat co stim mouzem urobit
15.14, 9. 1. 2014, odpovědětto moze byt ten snimač--alebo vaha vzduchu napr.------vela vecí to môze byť ale hned najst tu pravu da poriadne zabrat------kde je to auto(mesto)
17.39, 9. 1. 2014, odpovědětto je problem opravit ? co vam jebe vsetkym uz ? Vsak odpoj pri motori hadicu benzinu do nejakej flase skurvenej otoc a ked tecie ok, zhasni zase zachvilu otoc, aspon desat krat ked nie sto krat, a uvidis ci podava. Potom to zajeb naspet, relatka vymen za druhe, niektore mavali vnutri opalene kontakty takze najlepsie ich vyhodit do pice.Vahu a lambdu odpoj. Potom ked to nepojde pozri diag ukaze ti asi snimac vacky kluky tak vymen na kluke. ked to aj tak nejde tak vymen zapalovacie cievky ak to aj tak nepojde vymen RJ. ak to nepomoze rozpredaj to na diely dostanes za to viac nez sa to da predat nech to vyzera akokolvek, uz len kvoli tomu ze je to TotalSkurvapark.
17.23, 12. 1. 2014, odpověděttakze chalani uz soom to opravil na vine bolo cidlo teploty chladiacej kupil som nove a vsetko funguje ako ma uz neni problem so starrtom
10.22, 19. 2. 2014, odpovědět