Caute mam 1,9 JTD 98 , 77 KW. potreboval by som vymenit zhavice,na nete som nasiel z 10 ale aj z 12 zavitom poradte aky tam mam pripadne kde kupit som z BN. vymena je ze vraj strasna koli pristupu ale hadam to zvladnem pripadne poradte finty. dik.
11.39, 26. 1. 2014, odpovědětzavity som veru nepocital ale po vymene zhavicov to nechce startovat studene... Ani s tymi povodnymi(jeden bol zly)... Keby viem ako to dopadne, vydrzal by som tu chvilu blikania zhavenia... A nikto ani len netusi, co tomu je...
16.57, 28. 1. 2014, odpovědětchod do ustavu a nie menit zhavice. Ze pristup je strasny :) cisty kokot na predlzeny desinu orech si navarim dlhy srob az nad sanie a vymenim ti tie zhavice za pet minut. Kokot ked pojdes kupit zhavice tak si pozri pred tym ci mas nastrkavacie koncovky alebo na matky. alebo sa na to vyser a predaj to na diely aj tak hentakej drbnutej hlave nepatri alfa ale bicykel aj to radsej ukrajina kurevska komunisticka co bude fungovat aj ked ju z betonu po rokoch vysekaju
17.03, 28. 1. 2014, odpovědětPetko teba by som velmi rad stretol nazivo.
20.45, 22. 2. 2014, odpovědětmna tu nikto nema v oblube, asi je to tym ze kokoti do svojho okruhu ma nechcu
21.36, 22. 2. 2014, odpovědětjojo :) alfa si s tebou robi jojo, natiahnem ti nervy ked ti poviem ze chyba je v tebe ze si kokot ? ked ti blika led zhavenia po vymene zhavicov bud to bude v rj zhavenia alebo konektory. Skus tu chybu vymazat len to by si ty zebrak musel mat diagnostiku ze ? a nie ist zebrat do servisu ze nech ti to vymazu zatoze ti to niekto na fooore poradil /odkaz ze na alfa156.ca ze je to najvecsia zumpa internetu/. nech ta dobre odrbu aby ta vymena zhavicov vysla nakoniec ze budes za kokota ked na to vobec niekedy prides. vsak na kokotoch zakaznikoch stoja autoservisy len horsie je ze kokotov tam zamestnavaju.
21.40, 22. 2. 2014, odpovědětAle nie preco by som ta nemal rad,mas velmi dobre nazory.
21.54, 22. 2. 2014, odpovědět