Zdravim klubaci, chcem sa spytat ci niekto z vas nema skusenost s nasledujucim problemom.Jedna sa o AR 156 1.9jtd 103kw. Raz tyzdenne rano auto nechce nastartovat na prvy krat. Nastartuje az na druhy - treti a na displeji vysvieti chybu motora. Na diagnostike ukazalo cidlo vacky, no po vymene problem pretrvava. Dal som teda vymenit a nastavit rozvody no problem pretrvava. Auto jazdi aj s chybou motora a na druhy den uz nesvieti. Trva to uz asi 8 mesiacov a pocul som ze po urcitych najazdenych KM je dobre prepalit RJ. Mate s tym niekto skusenosti? Dakujem za postrehy. Marcel
17.36, 30. 1. 2014, odpovědětcauko,mne pri tomto motore ale v 147 jebalo rj motora a haddzala chybu tohto senzora ale za jazdy, neskor sa tomu pridal immo, tak som vymenil rj motora a od tedy aj to cidlo v prestalo a jazdiim pohode :-)
19.48, 30. 1. 2014, odpovědětDiky moc,tak sa ide menit RJ. Ked sa dozviem nieco viac, budem informovat. Ciao
16.43, 31. 1. 2014, odpovědětprve sa dozvies to, ze s druhou RJ to ani nenatocis
17.24, 31. 1. 2014, odpovědětEste som to nerobil tak neviem, je potrebne RJ prepalit, alebo tento problem uz neodstranim? Auto menit nechcem. Ma s tym niekto skusenost? Auto ide normalne iba svieti kontrolka - chyba motora a nerad by som riskoval, ze ma niekde necha. Dakujem
16.07, 2. 2. 2014, odpovědětzkontroluj si rozvody
10.38, 6. 2. 2014, odpovědět