Cau,chtel jsem zeptat..mam problém se svoji.Alfou 156 2,4jtd 100kw kouri se moc zvyfuku kour je do modrala smrdi jako když se pali olej.. kour ustali po ohrati ale ten smrad nezmizi.. tak jsem vycistil turbo chladic v nem bylo trocha oleje..a hadici do sani i hadici z turba do turbachladice hadice byli jen trošičku zaneseny..ale pak jsem sroubovakem hrábnul do sani na motoru a zacal jsem vytahovat veliky kusy polozaschlyho oleje a ne maly kousky ale veliky kusy..cely jsem to nevycistil nedostal jsem se az na konec a bal jsem se ze mi nejakej kus spadne do vyvodu do motoru..takze si myslim ze mi ze sani jde olej kterej tam je od předchozího majitele..kterej to nevycistil a me ted kouri a smrdi..Ptam se nevi někdo jak to vyčistit bez sundani celého sani? nechci nekomu davat rozebrat pul motoru.. Diky za odpovedi
14.56, 16. 2. 2014, odpovědětJedině to sundat a prostříkat vřelou vodou z wapky.Podívej se jakou vůli maj rotor turba jestli jsou kluzný ložiska vydřený tak ti to bere olej a háže do sání a výfuku.
15.16, 16. 2. 2014, odpovědětto se mi prave nechce sundávat..jestli není nejaka tekutina která by to rozpustila ale neublížila motoru když stece do vnitr..turbo je dobry nemá vuli..ale předchozí majitel nejspis mel problémy s turbem a olej mel v sani..Ja ten motor kupoval ten předchozí mi odesel..Ja blbec ze jsem to nezkoul..
22.22, 16. 2. 2014, odpovědět