Zdravim, máte někdo zkušenost se změnou podkladů u budíků? Chtěl bych koupit tyhlety podklady: http://www.aluramecky.cz/e-shop/budiky-plastove/alfa-romeo/alfa-romeo-156-240km-8000ot-budiky-id:1577.eshop Ale mám strach, že když sundám ručičky, tak mi bude všechno ukazovat špatně po zpětné montáži a jak kdyžtak sundat ručičky? Díky za rady.
22.09, 19. 2. 2014, odpovědětmyslim, ze rucicky su len narazene na oske a daju sa stiahnut trhnutim. otackomer sa da lahko nastavit tak, ze to najprv nechas pustene na volnobeh, na nejaku papierovu sablonku si oznacis polohu vychylky, po vymene vsetkeho to znova hodis na volnobeh a rucicku iba osadis na oznacene miesto. logicky to musi sediet. horsie je to s rychlomerom. tam by som to asi spravil s pomocou GPS, tzn. rozbehnut sa na nejakej rovinke na rovnych 20-30 km/h, chvilu ustalit a rucicku osadit na dane cislo ( idelane s pomocnikom ). kedze alfa odmeriava rychlost +- celkom presne, mohol by si sa pekne trafit. inac medzi nami - tie plazmove polske folie budu vyzerat pekne hnusne :)
0.06, 20. 2. 2014, odpovědětsamozrejme ze mu radis picoviny kvoli tvojim chrontavym paprciam, nevytrhne nic akurat to cele dokurvi. Kamarat si to robil a pojebal to. Ja som to robil tak isto ale nepojebal som to, vec nahody. tieto picoviny nepotrebujem robit je to cisto skusit ci to ide lebo z rozobranej kurvy budiky nikto nechce tak len pre skusenost... zelenych su plne kontajnery. tieto picoviny menit podsvietenie je kokotina, bohato postacuje vyber silver green standart, alebo black red... kup facelift tam mas white red... cele to vyzera jak vrak neviem na co taketo picoviny riesite.
15.54, 20. 2. 2014, odpovědětmam red black na benzin vsetkych pet, ak chces predam ti ich.
15.56, 20. 2. 2014, odpovědětnie som tu oblubeny to ale neznamena ze su dojebane
15.58, 20. 2. 2014, odpovědět