Zdravím páni, chcel by som sa Vás opýtať, ako je to s demontážou predných tlmičov. Ide totiž o to, že ich potrebujem len čisto dať dole z dôvodu, že chcem striekať celé vnútro blatníka, lebo sa mi tam rozrastá korózia. Zatiaľ je len povrchová, tak sa chcem do toho pustiť aby to nezačalo hniť. Bol by som teda rád, ak by mi niekto laicky napísal postup demontovania. A áno, som začiatočník, je to moje prvé auto a nikdy som to nerobil, tak ma prosím neukameňujte za to, že sa pýtam takéto banálnosti, no nikto múdry z neba nespadol a preto Vás, ktorí nebudete písať nič k téme, len budete mať chuť vyrozprávať sa, ako sa tu každý pýta na takéto blbosti prosím radšej sa nevyjadrujte. Ďakujem a prajem pekný večer.
21.04, 8. 3. 2014, odpovědětahoj nahore pod hauknou mas 3 tusim 17 matice 1 pojistnou 8 sroun na 13 klic toto musis povolit a jeste sundat kolo a povolit imbus co je na tlumici me osobne nesel takze jsem to povolil i z tim hlinikovym nalitkem co vede na spodni rameno prace as moc ale ty mas duvod .me ceka kompletni go predni napravy vse vyndat a dat nove .no nejsem z toho vubec odvazanej spis odvarenej .snad se ti vse povede povolit jo a jeste na tlumici je prisroubovana ticka stabilizatoru .mnoho zdaru
21.15, 8. 3. 2014, odpovědětspravne, demontuj to s celym hlinikovym blokom a po uvolneni tehlice dole tlmic len vyklopis. http://www.italiaspeed.com/new_models/new_models_2003/156_restyling/156restyling_306.jpg
21.42, 8. 3. 2014, odpovědětPáni super, presne toto som potreboval, keď som to dnes tak zbežne pozeral tak som si to presne takto nejak predstavoval, teda odobrať to v celku aj s horným ramenom takže nič zložité by to byť nemalo. tony tak teda držím prsty pri tej go, potom napíš ako to dopadlo, určite tá go nápravy dôjde aj na mňa.
22.00, 8. 3. 2014, odpovědět