co moze zapricinit piskanie brzd???? auto mi brzdi vynikajuco ale kedlen tak jemnucko brzdim tak piskaju ked prudko ale este sa nezapne abs tak nepiskaju
19.58, 6. 7. 2007, odpovědětJsou dvě možnosti, A) Vázne některý ze třmenu - nevrací se deska, B) Některé desky to mají přímo ve vlastnostech, či popisu od výrobce např.TAROX, řada CORSA a vyšší můžou pískat při brzdění v menších rychlostech, nebo při jemném přibrzďování. Rovněž se takto chovají desky od vietnamců. :-)) Pokud jsi teď neměnil desky,nebo kotouče,zkontroluj třmeny.
21.20, 6. 7. 2007, odpovědětteraz ked je teplejsie tak piskaju esteviac....predtym ked sazohriali tak piskali pri jemnom brzdeni....ale teraz v teple piskaju este viac......comam robit??? kde je chyba??
22.02, 19. 7. 2007, odpovědětúplně stejný problém jsem vyřešil čirou náhodou včera. Sundal jsem kolo a už na pohled bylo vidět, že je destička stále na kotouči. Tak jsem jí sundal a páčidlem zasunul přítlačný píst. Našlapal jsem pedál, namáznul ho a znova zasunul. Pak vrátil destičku a kolo. Nyní je to perfektní. Tohle je klasická údržba brzd, když se dávají nové destičky vždy musíš rozchodit přítlečnej píst, protože mírně koroduje. Takto jsem to dělal u Peugeota i Alfi, princip stejný.
7.37, 20. 7. 2007, odpovědětahoj,mel jsem stejny problem a piskani mi prestalo kdyz jsem brzdove desticky namazal z venkovni strany medenou pastou....a od te dobz mam pokoj.
22.23, 3. 8. 2007, odpovědět