Zdravim, mam problem. Mam alfa 156 sw 1,9 jtd, vcera som isiel z roboty vsetko ok a siel som do obchodu a ked som sa vratil dam kluci do zapalovania a pootocim, zatial tiez vsetko ok. Ale ked chcem nastartovat tak vsetko zhasne a ani nepretaca motor a ani radio sa nezapne. Neviem co mam robit, prosim poradte, Vdaka.
15.30, 9. 4. 2014, odpověděttak hadam najprv vyhodit baterku ( predpokladame, ze je dobra ), ist po hrubych kabloch na konce az po kostriace body, vysrobovat oka, okefovat hrdzu a nanovo fest dotiahnut, potom prebehnut vsetky velke poistky okolo motora, relatka, nahodit baterku, okefovat poly a rozumne dotiahnut svorky. ak su to uz stare vyhriate hajtry, tak docasne mozes poly omotat alobalom a svorky nasadit tak. to su zakladne veci, ktora dufam netreba vysvetlovat. ked toto vylucis ( da sa urobit aj v polnych podmienakch na parkovisku ), mozes ist dalej po starteri. to uz je ale trochu vacsi problem :) kazdopadne chyba je v obvode baterky a startera, ked stahuje vsetku elektriku.
16.18, 9. 4. 2014, odpovědětheh, tak parada. ale aj tak preventivne sprav co som ti napisal, lebo toto sa bude len zhorsovat a spravi ti to raz v najnevhodnejsej chvili :)
18.14, 9. 4. 2014, odpovědět