Nějak se mi změnil zvuk motoru, hlavně při akceleraci, není tak hluboký jako normálně, je o něco vyšší a plechovější (torchu jak závoďák) (při túrování to neslyšim, jen v zátahu) Jinak to zatím jede normálně. Motor 1.8 T.S. V pondělí s tim zajedu do servisu, zjistit co to je, mohli byste mi prosím do té doby říct co to může být?
17.43, 7. 7. 2007, odpovědětVidím to v me kristalove kouli na GO motoru,nebo srotaci auta. Priprav si asi 50tis.Kc v prvni verzi, cca 3-5 ve verzi druhe. Jeste ho muzes prodat na ND, to potom neco malo dostanes. :-))Co se chces asi tak dozvedet FINe?Milion soucastek, sroubku a maticek, nekolikanasobne vic moznosti zavad od banalit az po opravdu zavazne veci. AUTODIAGNOSTIK
20.43, 7. 7. 2007, odpovědětTak teď sem se lekl i já a to si to jen čtu 54.20...atd :)
21.07, 7. 7. 2007, odpovědětVědět, kde delaj GO motoru a za kolik by taky nebylo špatny, co kdyby... Doufam ze zatim ne. Diky za odpovědi... Je mi jasny ze nejste jasnovědci...
22.22, 7. 7. 2007, odpovědětnemas problem se svodama? nejsou praskly? bylo by slyset syceni
9.59, 8. 7. 2007, odpovědětProblém odhalen, je děravá přední část výfuku, eště to nebylo na jámě, tak nevim, přesně kde. Teď se ta dirka zvětšila a je to jasně slyšet i na volnoběh, což předtim, nebylo. Diky za rady.
21.09, 8. 7. 2007, odpovědět