Zdravim, mam docela velky problem...tuknul jsem svoji V6 na predek...plechy jak z papiru..vsechno zmuchlany, ale chladic a ostatni ok. Akorat mi nejde zaradit zpatecka...koukal jsem a myslim ze se jen pretrh nejakej ten vodic od toho zvedacka na pace...je to mozny nebo to bude vetsi problem nekde na prevodovce? Diky vsem
21.01, 8. 7. 2007, odpovědětTo fakt nikdo nevite?
22.09, 10. 7. 2007, odpovědětno abych rekl pravdu tak nevim co by ti kdo mel poradit :) jak to mame poznat jestli mas spatnou pojistku na fofrklacku a nebo je to jinde... :)
8.44, 11. 7. 2007, odpovědětno zto se mi zda dost nepravdepodobny...zkontroluj tahla...
9.23, 12. 7. 2007, odpovědětJa mam doma jednu prasklou prevodovku v V6 6 kvalt. ta byla prave poskozena pri narazu ale to byla poradna šupa, karter prasknul u silenbloku, takze si taky nemyslim, ze by to bylo neco uvnitr v tvem pripade ale co ti mam vykladat stat se muze vse. A takto na dalku radit v tomto pripade je slozite. Snad kdyby jsi poslal fotky tech kritickych mist. Na samotnou prevodovku a tahla jsi se dival?
11.20, 12. 7. 2007, odpovědětNedival, nejsem v tomhle zrovna zrucny...proste sem to dal do servisu na havarijni pojisteni. Ale zatim mi k tomuhle jeste nic nerekli, ta rana byla mala, neodnes to ani chladic, i jedno svetlo to prezilo, tak by to snad melo byt v klidu...jen sem chtel slyset par nazoru abyhc mel klidnejsi spani:)
2.31, 16. 7. 2007, odpovědět