Čaues shanim, blok motoru an GTV 2.0 16V Twin s.(110kw)Nevite o něčem nebo aspon zhruba cenu??dik
21.39, 19. 8. 2006, odpovědětBlok motoru sehnat to bude v čechách asi těžký, jestli někdo něco má, tak Ti to prodá asi celé, cenu nového bloku bych asi ani nechtěl slyšet...Nedávno jsem četl v Annonci inzerát, někdo prodával celý motor na 2.0 T.S. a chtěl za něj 40 000 tisíc. Chce to hledat, ale v čechách to je s Alfama těžký, já jsem si s tou svou také užil své...Mám 2.O T.S. 114 kW a s motorem jsem si taky užil své, nejdříve potkané ventily a potom záděr na klice, ale už je to za mnou a motor zatim šlape jako hodinky...musim zaklepat. Jo a zkus se podívat také na WWW.EBAY.DE, tam by jsi mohl sehnat celý motor asi na 90 %, ale nejspíš by jsi si pro něj musel dojet do Německa. Dotaz - co máš s blokem? máš poničené vložky? nebo sedla pánví? Je to tak poničené, že to nejde opravit?
11.58, 20. 8. 2006, odpovědětNo mehcnaik mi řekl že mam šišate valce
15.29, 20. 8. 2006, odpovědětŠišaté válce, to znamená, že už ten motor byl asi dělaný a kdo to dělal, tak ti pravděpodobně špatně provedl ůhlování ojnic a vyvážení klikové hřídele a to mělo za následek to co se Ti nejspíš stalo s válcema. Ale to se dá dnes opravit, vložky Ti vybrousej a dodání pístů s přesnými rozměry dnes také není problém a budeš mít jistotu nového motoru. Na internetu máš firem, které se těmito opravami zabívají mraky. Kamarád má soutěžní motor a ten má také tu smůlu, že vložky jsou součástí bloku, a nechal jsi ho také dělat a jezdí soutěže, toho bych se vůbec nebál.
16.23, 20. 8. 2006, odpovědětA mužeš mi nějakou firmu doporučit??Slyšel sem o nějaké firmě Dojaček řika ti to něco??kolik to tam muže stat jestli maš představu..dikk
10.40, 21. 8. 2006, odpovědětJestli scháníš firmu co dělá motory v Praze, tak zkus MOTORENA, brousej vrtaj všechno docela dobře a ceny celkem obstojný, my u nich necháváme dělat hlavně věci na nákladní vozy, ale všimnul jsem si, že ceny mají i na osobáky, zatím docela spokojenost s kvalitou...
12.12, 21. 8. 2006, odpovědětMe se doma jeden blok vali. Mam dokonce pocit, ze to byl snad motor z GTV, ale nevim v jakem je stavu.
15.08, 21. 8. 2006, odpovědětMa ten blok variator ??to poznaš an valcich jestli tam sou dražky a nebo jestli je v poho rovnej..popřípadě cena??
16.10, 21. 8. 2006, odpovědětVariátor se nenachází na bloku motoru, nýbrž na sací vačce v hlavě v válců...Já osobně bych si nechal motor opravit, jak už tady bylo jednou zmíněno, než-li kupovat jetý blok, podle čeho pak obednáš písty? Stejně by jsi ho musel nechat vybrousit na normalizované rozměry výbrusů válců a podle toho obědnat správné rozměry pístů. Spasovávat jinak jetý blok s jinými písty je nesmysl...
16.27, 21. 8. 2006, odpovědět