Stala se mi nemilá věc. V Neděli jsem srazil srnce, který to asi nerozchodí. Bohužel jsem nevěděl co mám dělat. Několikrát sebou sekl na silnici a nakonec se odbelhal do lesa. Rozhodl jsem se dojet do nejbližší vesnice a vyhledat Myslivce. K mému překvapení jsem ho našel do 5-ti minut. Pochválil správnost mého postupu a šli jsme srnce hledat aby se netrápil. Bohužel jsme ho nenašli, již se stmívalo a tak ho prý půjdou hledat druhý den se psem s kolegy. No a po prohlídce vozu jsem zjistil že mám uvolněný levý světlomet. Má ulomeny spodní úchyty které jsou zacvaknuty v přední masce. Pokusil jsem se ho vyjmout, ale nešlo to. Zavazel přední nárazník. Tak potřebuji radu, zda se musí oddělat přední nárazník, nebo je tam jen nějaký fígl? Nevíte náhodou čím bych ten světlomet slepil?
10.18, 11. 7. 2007, odpovědětFígl je právě v tom, že musí nárazník dolů.
10.55, 11. 7. 2007, odpovědětJJ, presne tak. naraznik musi jit dolu a pak svetlo vytahnes jak prd:-)))... nejvic prace da oddelat naraznik, pak je to v pohode
11.59, 11. 7. 2007, odpovědětEhm..pred tym ako budes davat dole naraznik, nezabudni na podblatniky, spodny kryt pod motor, mriezky naraznika...mas to tak na pol dna :)
22.07, 11. 7. 2007, odpovědětnemusi jit dolu povol ho u blatniku a ve predu pod mrizkou vedle znaku a odehni ho a svetlo vyndas
23.27, 11. 7. 2007, odpovědět