Prodam alfu romeo 156 1.8ts tmave modra, najeto 125000 km, bezvadny interier, mozne s novym autoradiem, rv 1999, tazne zarizeni, foto na vyzadani. Vadna klikova hridel a cerpadlo. Cena 25000 kc. Praha tel. 732706080, patrik.silhavy@gmail.com
19.49, 24. 6. 2014, odpovědětinzeraty tohoto zufaleho typu milujem, je to ako predam psa cistokrvny, priatelsky ale skapal. naco traposis s radiom a taznym co je dokopy hodnota 100eur u vas v tych trapnych korunach cca tri tisic. Debil co si nevymenil vcas ojnicne a hlavne loziska ? ked bol zakarbovany preplach. kokoti si kupia ts machruju a pritom su drbnuti ci uz jebat do toho desat litrov alebo tieto kokotiny s taznym argumenvoat. ale kedze mi je ta luto tak ti poradim. v hentom stave sa ti kazdy na to vysere mozno niekto povie ze chce wheels, alebo plecharinu tym to skonci a prerobis, aj by si si zasluzil. vyber kluku zrovnaj cca 2000kc ojnicne a hlavne glyco podla hrubky stocenia co je bud 0,25 alebo 0,50 tie loziska su dalsich 2000kc a predaj to lebo ojnice su aj tak uz do valca tak ked nejaky kokot pride par stoviek km mu to vydrzi. do zmluvy ze ti to nemoze vratit lebo napr ze nizka cena ... a nech za tvoju kokotinu sa sklame niekto iny. Momentalne som na TS 1,8 nic ine ma nezaujimalo ako prva vec nez to v akom stave je spodok vana dole vymenit loziska podla pripravkov skontrolovat rozvody a mozem sa vozit, samozrejme nie je zakarbonovany co je dolezite pretoze sa ti znizi tlak oleja v motori a zas to odnese bud spodok alebo tie loziska. Mal som viac ts a co nikto nevie odpovedat ze aka je tam pricina zadierania ja viem, kokotizmus uzivatelov. tam sa mala od prveho kilometra najebat syntetika 10w60 dolievat olej a dnes by tie motory jazdili. lenze na taliana je lahsie nadavat kedze je to rozsirene, nez na svoju tupost.
22.46, 27. 6. 2014, odpovědět