ahoj všem, potřebuju radu... chci sundat brzdovou čelist na předním kole. myslel jsem, že sundám to pérko vpředu na čelisti a něco jednoduchýho bude i vzadu. ale vzadu to sedí na takových dvou kovových válcích a nemůžu to z toho dostat. asi je to tak jednoduchý, že jsem na to nepřišel :-) díky za rady
11.15, 12. 7. 2007, odpovědětNevim pane, delal jsem uz hodne veci ale tohle zatim ne...
11.21, 12. 7. 2007, odpovědětTy dva kovové válce jsou tam přišroubované. Mají v sobě inbus, který je ale schovaný pod kulatými plastovými krytkami, které musíš vyloupnout. Pak už ty čepy snadno povolíš a vyšroubuješ.
11.33, 12. 7. 2007, odpověděttomy má recht, ty třemeny se musej rozhodit na půl. to máš kliku že ti šlo sundat kolo, mě elektron doslova přirostl k náboji, byl to krutej boj...od tý doby jsem si pořídil dojezdovou sadu, a vyhodil rezervu.
11.54, 12. 7. 2007, odpověděta je to 7 imbus
18.07, 12. 7. 2007, odpovědětok, díky všem za radu. potřebuju se na to podívat, protože mi ukrutně píská brzda, až se stydim, když s tim jedu. tak se musim koukout, jestli tam něco vymyslim.. jsou tam "nový" kotouče a desky (cca 10tis najeto). předtím to nepískalo, ale ted je to děs.
15.22, 13. 7. 2007, odpovědět