caute!chcel by som sa vas opytat kolko mozu mat brzdove kotuce minimalnu hrubku? nebrzdi mi to po celej ploche a som moje meral a maju hrubku 11mm tak teraz neviem ci ich mam dat stocit alebo hned kupit nove.a keby uz kupujem nahodou nove tie kotuce aj s destickami kolko by ma to priblizne vyslo?
11.34, 14. 7. 2007, odpovědětnedoporučuju ti stáčet kotouče!! To si můžeš udělat na škodovce. Stáčení je podle mě proti zdravému rozumu, tady jde o bezpečnost a ta je na 1. místě.
11.54, 14. 7. 2007, odpovědětpředepsaná tloušťka je 15mm. Minimálně 13mm. a mají brzdit po celé ploše stejnoměrně. Mimo asi 3mm na největším průměru. Nedoporučuji stáčet kotouče ani na škodovce!! Jak říká můj mechanik. Brzdy a řízení je to nejdůležitější!!!
12.05, 14. 7. 2007, odpovědět11 mm je minimum na kotuce a este z nich odsustruzit? hmm.. asi nie.. inak mrkni na ebay.de, tam sa to da kupit za dobre ceny..
9.51, 15. 7. 2007, odpověděthttp://www.pop-art.cz/
11.37, 15. 7. 2007, odpovědětKdyž už tady frčí neplacená reklama, tak taky přidám jednu, za kterou nic nedostanu. Mám už 3tkm na autě P+Z kotouče i desky Fri-Tech a jsem spokojen. Je to minimálně stejně renomovaná (a finančně nákladná) značka jako SAMKO od pop-artu.
13.08, 15. 7. 2007, odpovědětprave som menil brzdove kotuce predne a platnicky vsetko Lucas a vyslo ma to 4000 aj s pracou.
7.45, 19. 7. 2007, odpovědětNa každým kotouči je napsaná jeho minimální tloušťka, ale u Alfy bych to nestáčel...hodně se brzdí, kotouče se hřejou a pak snadno zkroutí a při brždění to potzom hází, takže se stejně musí koupit nový, nehledě na to, že můžou prasknout...
7.56, 19. 7. 2007, odpovědětčaute také jsem měnil vzhledem k tomu,že se zabývám prodejem náhradních dílu dal jsem kotouče brembo desky ate a maximální spokojenost stáčet v žádném případě to opravdu jedině tak na škodovce,ale u alfy nikdy...
8.16, 19. 7. 2007, odpovědětu předchozí alfy jsem si kotouče nechal navařit, tvrdokovem, a osoustružit, včetně házení a vyvážit, přitom ještě vybrousit. dělali mi to u nás ve firmě, tak mě stálo je cigára a 2 piva, tuhle jsem potkal nového majitele, a velmi si liboval, jak to pěkně brzdí a už skoro žádný opotřebení. u své nynější, kde byli kotouče skoro jak nové, jsem je sundal, a nechal si nanést keramickokovový povlak, který tvrdý a houževnatý, to mám zatím krátce, a musím říct že brzdy vadnou o mnoho déle, opotřebení zatím nemůžu prověřit mám to cca 2000 km.jo tyhlety jsou větraný tak to nešlo navařit. jinak tenhle povlak mám i na klikovce, a prakticky všude kde jsou kluzný pouzdra. dělali mi to ve Vestci u Prahy, je to metoda za "studena" takže se neovlivní původní materiál cca80st C. u motoru to už mám déle, po 15tis jsem se koukal na kliku, a super stav, jak netknutý. krásně zaběhnutý
8.37, 19. 7. 2007, odpovědětsakra ja som kupil jazdene dal som ich jemne osustruzit najprv to bolo v pohode a teraz to hadze co s tym kolko stoja nove chladene a aku znacku tam dat mam 1,9JTD menil som plny kotuc za chladený
12.06, 9. 8. 2009, odpovědět