Ahoj všíchni.Prosim o radu. Mam Alfu 156 Selespeed. Je v ni klasika 2.0 twin. Stava se mi...celkem často ,že plyn nereaguje a jakoby šel motor jen na 3 valce. Je to dost neprijemne. Hlavně na křižovatce, když se potřebuji rychle rozjet, sešlápnu a NIC...Pokud ma nekdo s timhle nějakou zkusenost tak mi prosim napiste. Diky Cenda
19.44, 14. 7. 2007, odpovědětAhoj, mám taky 2.0 TS. A mám podobnej problém, hlavně v nízkých ot. to vůbec nejede, pak se to chytne ale jinak si člověk připadá že ho předjede trabant a to má plnej plyn. Už si na něco přišel? Já vyměnil váhu vzduchu a lambdu a pořád je to špatný.. Ještě zkusím klapku..
16.31, 24. 7. 2007, odpovědětTak to dopadlo presne tak jak jsem nechtel....volali mi ze servisu ze pri vymene jim prasknul klinovy remen a ze tam je nejaky venecek uplne v haji a bla bla bla...takze me ta sranda prijde pekne draho. Nebydlim v CR a jen tak pro orientaci kolik se uctuje v Irskem Dublinu.... Snimac otacek-240eur, vymena klin.remene- 255eur. Ptal jsem se na kolik by vysla vymena rozvodoveho remene....900eur.
15.58, 25. 7. 2007, odpověděttak dneska jsem si auto vyzvednul a vypada ze je vse jak ma byt... a to jsem ji nalezite protahnul...
20.07, 26. 7. 2007, odpovědět