nazdar chalani mam Alfu 146 1.6 TS 16V 88kw kupil som auto pred rokom, zatial som na nom najazdil 15 tisic ... ked som kupil nemal som ziadny problem, vymenil som hned rozvody filtre olej chladiacu ale posledny cas sa mi nejako rujnuje toto auto :( ku dnesnemu dnu ma nabehane 195 000 .. zvuk motora je hrozny, ako stary diesel, dost hlučny a ked pridam na volnobeh tak ked klesaju otacky ozve sa taky plechovy zvuk ako keby som s niecim klepol po plechu neviem skadial to ani vychadza ... dalsi problem po nastartovani mi auto nechce vobec tahat je uplne lenive... pustim spojku a plyn musim drzat na podlahe a aj to ide zdochnut.. ale predtym toto nebolo auto islo svižne ... olej lejem castrol 10w40 na cca 15000 som nalial asi 5 litrov oleja... a este som si vsimol ze ked otacam volantom pri malej rychlosti ozyva sa taky zvuk hnusny od prednej napravy...alebo ked tocim kolesami a auto stoji... bojim sa ci motor neni pred koncom, preto piste co to moze byt... ci sa mi vobec este oplati investovat :( :( :(
23.12, 23. 7. 2014, odpovědět