s tymto som sa v zivote nestretol, nezebrem o radu neskor ked bude problem vyrieseny obohatim "forum" :). Vymena vzduchoveho filtra teda odklonenie kabelaze relatok, nasledne asi zlomeny kabel nemam +12V na palivovom cerpadle v nadrzi. Vymena palivoveho filtra a alfa je mrtva toci ale nechyti, diag cista, ak to roztiahnem hodim pri 40kmh trojku nechyti vyhodi vstreky a chyba regulator tlaku paliva co usudzujem drv ventil, ktory som vymenil a aj tak to iste. tych +12V som napojil z baterky na palivove cerpadlo no nic nic nic. Zavzdusnenie nepripustam kedze som mal vela jtd v rukach po vymene filtra tocil 2-3 krat chytil a chodilo to spolahlivo. napisem co to bolo :) ale uz je to v servise kedze nemam na to nervy. trepu picoviny o relatkach tie su tiez pomene ze ked rele nezopne tak RJ nepusti do trysiek naftu picovina, RJ sa riadi CODE imobilizerom a ked by bolo rele zle tak nepoda cerpadlo z nadrze naftu dopredu, no napr ked vytiahnem prepadovu hadicku s trysiek jebe od tial naftu takze mi ju podava. ze by odisla nejaka tryska alebo rail cerpadlo ZRAZU je smiesne.
21.33, 25. 7. 2014, odpovědětvsetci v hlavach nasrane
21.45, 29. 7. 2014, odpovědětako stale kokotko, nic nove lol
1.02, 31. 7. 2014, odpovědětstale ta volaju kokotko ? Uz startuje bol to taky detail ktory som prehliadol ale rad necham forum bohate ako je.
8.29, 3. 8. 2014, odpovědětzdravim peter JTD mohol by si mi prosim ta poslat na moj meil klukajakub156@gmail.com čo si stym mal...prečo ti neštartovalo aky to bol detail prečo to nešlo...lebo ja mam taky isty problem že neštartuje..štartovalo potom na volnobehu a aj za jazdy zahsinalo...vyčistil som drv ventil už prestalo zhasinat ale zase neštartovalo...zistil som že nenataha naftu z podavacieho čerpadla teda aspon si myslim že nenataha...može mat nato vplyv aj snimač vačkoveho hriadela? dik za odpoved
19.25, 20. 8. 2014, odpovědětno to sa pytas toho praveho :))) a inac, naco to zakladas 10x tu istu temu kade-tade ?
2.13, 21. 8. 2014, odpovědětrobil som to potom som mu to tak odovzdal dal to do servisu a bola tam chyba elektriky, hovoril som to ze menit vzduchovy filter odklonis kable s relatkami kable lezali v tej polohe 15 rokov tak niekde s akabel jebol a drbalo tomu. Elektrika na fiatoch a alfach je najvecsia kurvaren, horsie nez cokolvek ine.
20.58, 25. 8. 2014, odpovědět