zdravim...moja alfa 156 1.9 jtd 77 kw nestartuje...normalne toči ale nechce naštartovat.ked konečne naštartujem po 10 opakovani tak auto normalne ide aj na volnobehu a aj pri všetkych rychlostiach nič netrha..odstavim auto idem ho naštartovat cca po 15 minutach a v pohode naštartuje..zhasnem znovu motor a skušam auto štartovat po 10 minutach a nejde znovu...potom chyti asi po 2 štartovani...jeden den mi štartovalo bez problemov druhy den zase blbo raz naštartovalo raz nie...neviem čo stym..vypisuju že drv ventil treba vyčistit atd...možte mi poradit čo stym?dakujem
10.54, 5. 8. 2014, odpovědětZdravim, nezůstává na přístrojovce svítit žlutý symbol CODE?
16.17, 5. 8. 2014, odpovědětMe na 156 103kw facelift delalo to same a svitilo mi na palubce vdc falilure,byl to problem s immo a zhnile draty od baterky takze tam neslo dost stavy.4000 v tahu
0.53, 12. 8. 2014, odpovědětzostavalo to tam ten kluč a code dočital som sa že je to zlym ukostrenim že su kontakty zaoxidovane atd...tak som skusil odpojit ukostrenie vyčistil som ho lebo bolo zaoxidovane kluč code zmizol a naštartovalo ale pre istotu mi začalo zhasinat...zistil som že mi podavacie čerpadlo nedava naftu sem tam ju da a sem tam nie...može to byt niečo spoločne s imobilizerom?som už zufaly z toho
19.36, 20. 8. 2014, odpovědět