zdravim..mam taky problem že moja alfa 19. jtd neštartuje...najskor bola chyba v tom že mi vyhadzovalo stale imobilizer teda kluč a nad nim napisane code...dočital som sa že to može byt ukostrenim že može byt zaoxidovane tak som ro rozobral všetko očistil prestrekol sprejom na kontakty a auto štartovalo ale začalo zhasinat...potom som vyčistil drv ventil naštartoval som a auto normalne išlo nezhaslo...zrazu som auto zhasol že skusim ho naštartovat znovu a nie nie naštartovat...toči toči a nič...potom asi po 30 pokuse naštartovalo...tak som otvoril kryt na podavacom čerpadle či taha naftu a zistil som že nie...očistil som aj relatka ale aj tak nič...skušal som potom zapina kluč a asi po 15 pokuse natahalo naftu a naštartoval som...zhasol som ho znovu a skušal som štartovat ale zase nič a od vtedy som už zufaly neviem čo stym je...na diagnostike mi vyhodilo aj snimač vačkoveho hriadela ma to stym nejaky suvis?za reakcie dakujem
19.31, 20. 8. 2014, odpovědětja ked som mal s jtd problem so startovanim (castokrat chytilo az na treti, stvrty pokus), tak pomohlo vycistenie ukostrenia, ktore ide z baterky na karoseriu. odvtedy no problem.
21.03, 20. 8. 2014, odpovědětTo uz som spravil pomohlo asi na pol dna od vtedy problem znovu
21.49, 20. 8. 2014, odpovědět