Cau, chtel jsem se zeptat jestli muzu na aute svarovat elektrikou aniz bych neco spalil. Alternator vim ze se ma odpojit, ale co ostatni elektrika? Dik za odpoved.
9.21, 20. 7. 2007, odpovědětodpoj batériu a môžeš veselo zvárať.
9.44, 20. 7. 2007, odpovědětno taky je dobrý si odpojit veškerou elektroniku, jako třeba řjednotky, pak bych teprv svářel, jen baterka nestačí...
10.31, 20. 7. 2007, odpovědětAhoj ja svaroval na fiatu Palio, a to COckem, odpojil jsem baterku, a spalil jsem RJ pro dalkac. Ve Fiatu mi borec rekl ze baterky se odpojovaly tak u 120, ze u novych motoru pusobi jako kondenzator. Pak sem volal jinam do stejnyho Fiatu, akorat v jinym meste a tam mi rekli vzdycky odpojit, ale to ze se neco spali je mozny. Takze je to supr.
12.33, 20. 7. 2007, odpovědětJá nikdy nic neodpojoval, a taky nikdy nic nespálil. Ale svařoval jsem nejčasteji výfuk, a když máš i kostru na výfuku, tak toho moc na kastli nepřeleze.
14.06, 20. 7. 2007, odpověděthlavně jde o kliku, na motorce jsem svařoval 2x jednou rám, nic jsem neodpojoval a pohoda, podruhý držák spolujezdcovy stupačky, a vyhořelo mi vše...jo bludné proudy :-))))
14.10, 20. 7. 2007, odpovědět