čus chlapi.. včera se mi během 80 km nepodařilo najít otevřenou benzinku a dojel jsem nádrž u 2,4JTD 20V :/ .. při tom když to chcíplo, rozsvítila se hláška Motor control failture , go to dealer.. rozsvítila se kontrolka chyby v motoru a motor zdechnul.. po nalití nafty jsem normálně nastartoval,ale po cca 4 sekundách kdy motor jede se opět hláška rozsvítí.. je možné že se něco podělalo, nebo to má jen chybu uloženou někde v registru a je potřeba vyresetovat počítaš (jak?). Auto normálně jede, ujel jsem od té doby asi 30km (dojel jsem domů).. jen ta hláška svítí.. HELP pls :) díky ..
13.35, 22. 7. 2007, odpovědětZkusil jsem udělat reset ECU podle návodu (45min baterka ven, atd.) a chyba svítí stále..
15.08, 22. 7. 2007, odpovědětNěco se asi podělalo, když se rozsvicuje až po 4 vteřinách.
21.30, 22. 7. 2007, odpovědětNo chod s tym do servisu, to nevies ze dieslu nemozes nechat dojst palivo ? Tam sa deje nejaka haluz zo zavzdusnenym ked ty dojde nafta. Este sa mi to nestalo, a ani neviem ako to je, ale varovalo ma na to uz par ludi. Nieco na ten styl ze by sa ty tam malo nieco odvzdusnit. A hlavne s tym nejazdi.
11.01, 24. 7. 2007, odpovědět