Čau všichni, určitě to tady někde je, ale fakt nemám náladu to hledat. Jeli jsem dneska svou 1,8 ts pěkně po rovině 80 po rovině, najednou rána a auto přestalo jet, předpokládám, že se stalo asi něco z rozvody nemáte někdo ponětí, co by to mohlo být. Auto už mám v servise, ale fakt nad tím pořád přemýšlím, zrovna jsem si dneska říkal, jakou mám Alfici spolehlivou a bez problémů
15.04, 18. 11. 2014, odpověděttakze po prve: nikdy si nevrav atake veci ze mam spolehlivou a bez problemu masinku nezalezi na tom aku znacku lebo to je zakon schvalnosti ja mam presne to iste... a ten rozvod to si potom este skusal tocit ze? ako sa to spravalo? nepozrel si na remen?
20.36, 18. 11. 2014, odpovědětdo servisu si to dostal ako ?
21.13, 18. 11. 2014, odpovědětkdyž jsem to zkusil natočit, což jsem se potom dozvěděl, že jsem dělat neměl, motor jsem natočil a celý to bouchalo a mlátilo, nebyl to hezký zvuk, na řemen se mi potom koukal známej a byl prý hodně uvolněnej, a pak ještě něco s vodní pumpou, na zbytek se prý podívá dneska... do servisu jsme se vezli na korbě odtahovky :(
10.02, 19. 11. 2014, odpovědětaha :), no tak to je potom KO
14.57, 19. 11. 2014, odpověděttak rozvody to nakonec nebyly, což jsem rád, něco se sacím potrůbím, nicméně problém dosud nevyřešen
20.52, 29. 11. 2014, odpovědět