Zdravim, prodávám Alfu Romeo 156 2,5 V6. Auto jsem koupil před 3 týdny za 45.000 Kč, s tím, že auto bude skoro bez investic, do budoucna udělat spojku, teď jen vyměnit olej v převodovce a tyčky stabilizátorů. Ale bohužel jsem naletěl, po ujetých cca 200 Km a prohlídce v servisu - svítí kontrolka vstřiku(motoru), odešel potenciometr na škrtící klapce, dále nefunguje ABS, jelikož kabely co vedou z ŘJ ke snímačům jsou potrhané, auto je zespoda povařované, takže na první pohled vypadá "neschnile", ale neni tomu úplně tak. Levá horní těhlice se při raidu dotýká tlumiče a vydává nehezký zvuk. Při odjezdu ze servisu ještě praskl pravý zadní tlumič a další "maličkosti". Jinak motor, když klapka fungovala, šel pěkně, Busso je Busso, ale to je tak vše. Na autě jsou nové spodní ramena, já jsem na autě udělal geometrii, vyměnil tyčky stabíků a olej v převodovce. Auto má najeto 230.000 Km, rozovdy jsou údajně dělány při 180.000 km, takže ještě na cca 30.000 km. Auto má hezkou červenou barvu, je nově přestříkané. Jsou tam vrtané kotouče (vpředu i vzadu), černý kožený interiér. STK je do 30.4.2015, EKO je zaplaceno a auto je zatím na číslech. Nechápu jak někdo mohl takovéhle auto nechat takhle doj*bat, bohužel při snaze auto vrátit původnímu majiteli a vrácení peněz. Mi bylo jen řečeno, že se s ním můžu soudit. Auto nejlépe na ND nebo pro někoho, kdo má možnosti a čas si dát auto dohromady. Za auto bych si představoval tak cca 30.000 Kč, 25.000 Kč bez ALU kol(černé 17ky). V případě rychlého jednání sleva jistá. V případě zájmu mě kontaktujte na e-mail: cervenka91@centrum.cz, auto stojí v Berouně u Prahy.
21.29, 28. 11. 2014, odpovědět