Dobrý den, mám takový menší problém se svou alfou. Když přišel první mráz tak mi bohužel nechtěla chytnout, až po tom co jsem to točil i 5x až 6x teprve začal z výfuku velký dým a pak až chytlo. Říkal jsem si že to bude nejspíš svíčkama ty jsem vyměnil a potom i rovnou Žhavící relé, vše jsem důkladně proměřil a do všeho to jde tak jak má, ale pořád nežhaví a kontrolka bliká, nevíte někdo co stím ? Děkuji za odpovědi .. už si nevím rady
20.06, 9. 12. 2014, odpovědětdrbnuty, sviecky na jtd, vsetkych osem :) ?, ked su tam len styri tak v tom bude problem JTD maju osem sviecok. Debil keby ti blikala kontrolka zhavicov tak niektory bude asi zly, ale problem bude podla mna baterka alebo tryska. prepadovy test na vylucenie, baterku druhu aspon na vyskusanie. Naco si taky debil ja ty vôbec kupil alfu ?
12.34, 11. 12. 2014, odpovědětPetko, raz za cas si to za sebou precitaj, kym to posles. Nik tomu nerozumie, ked tam mas prehadzane slova atd. Inac chlapci, vrele odporucam namontit si el.predohrev ( ebay ). Je to parada, ziadne zhavenie sa uz potom v zime nekona.
16.42, 11. 12. 2014, odpovědětviete, ked ja som trochu drbnuty tak mi prepacte ze sa neviem chovat
23.42, 11. 12. 2014, odpovědět