Hoj vši. Po komplet rozvodech se na volnoběh auto třese a prdla výfuk..pocitove i hůře odspoda táhne...nějake rozhřešení či tip??? Předem i zadem dik
14.10, 13. 12. 2014, odpovědětIDIOT ! nakokot nastavene rozvody ozub koleso na vyfukovej vacke povol je tam 18tka srob,to iste styri torx sroby na variatori nasad mostiky, nahod rozvodovy remen napni kladku indikator na prvu sviecku nastav si najvyssi bod otoc na nulu otacas dole 19tkou klucom na kluke dotiahnes styri sroby na variatore a fix prípravkom F na vyfukovej vacke dotiahni 18tkou orechom aj ten srob, potom to bude ok az kym to nezaklepe lebo takého kokota ako si ty ani nenapadne dat dole vanu a pozret v akom stave su ojn lzoiska. si tupy debil
22.19, 13. 12. 2014, odpovědětJTD ma trochu svojske vyjadrovanie, ale ma pravdu. servis to odflakol, je to o jeden, o dva preskocene.
14.01, 14. 12. 2014, odpovědětdebil v zivote som nemal ani nebudem mat nemecke auto k nemcom postupne poutekaju debili ako ti lebo maju v hlave nasrane a vsetko zvalia na 15r auto ktore potrebuje servis.A ten tvoj servis... kokoti co nemaju ani pripravky ani debila co by mal potuchu ze ts treba nastavit pripravkami lebo inak tie rozvody sa casom pojebu uplne alebo to bude robit stale co ti to robi. Takze chcel si radu mas ju a potom zacnes oktaviou ? za par rokov ... samozrejme s tym ze JA SOM MAL ALFU TAK VIEM O COM HOVORIM SU TO SUNKY KURVY NIKTO SI TO NEKUPUJTE. s toho dovodu ti zelam nech ti to zaklepe lebo keby sme sa bavili o oleji tak zase hovno vies. Vies o tom ze ojnicne loziska sa kontroluju kazdych sto tisíc km ? kto to kedy na tom tvojom vraku robil ? nikto a ty ? ty ani nevies na akom oleji ma ten motor pracovat. 10w ? to je vsetko ze ? s lutosti som ti poradil tak sa do mna nepustaj mal som tolko alf co ty rokov.
15.57, 14. 12. 2014, odpovědětked ides do servisu opytaj sa ci maju vôbec pripravky na rozvody ci to robili a opytaj sa nieco napr ci zrepasuju aj variator a co k tomu treba. samozrejme strunu a tesnenie orig ricambi, ak budu trepat picoviny zistis ze su to fuseri co hovno vedia. ohladom w60 a dolievania ... na kluke je to urcie skrabnute a nepomoze ti ani ked ten motor posvetis vodou co maju ti pedofili v kostoloch. Musis dat dole vanu a pozret v akom stave su loziska. minimalne dobodkovane ... tie ts motory su taki chudaci taliani nieco vyrobili co potrebovalo spravny olej a dolievat dnes by tie motory fungovali perfektne. ale uz vole valec piest k tomu nedostatocne spalovanie = benzin do oleja ... ani sa necudujem ze tie motory klepu. na drbnutych co kupili alfu podla dizajnu to bolo mission impossible. ale vsak pre tych ktori vedia sa nic nedeje, kupim motor co neklepe urobim kruzky kluku gufera na ventiloch a mam spolahlivy motor. keby som nevedel robit alfy tak ich nechcem, nie kvôli tomu ze su talianske ze su to alfy ako idioti nazyvaju ale kvôli tomu v akom stave a po akých debiloch tieto auta su.mal som cca 25 alf za dva roky nie robota ale napisane na seba po troch mesiacoch cca predat a dokola uplna posadnutost, samozrejme teraz mam zas alfu uz treti mesiac a drzim sa :) kupoval som vsetko nepojazdne vraky co nechytali alebo spojka problemy s elektrikou ... vsetko som urobil islo prec, asi v nejakej dovere ze predlzim zivotnost 156 na tomto jebnutom sk, zaroven ako hobby. Dnes sa mozem na to vysrat co robim dohodene alfy vsetko zanedbane dojebane, ramena na kazdej, olej 30tis este sa smeje kokot, turbohadice polepene s izolackou, rozvody ze "vsak su tam" uplni tupci. najlepsie bude ked nebudu tu uz nijake alfy nebudem to musiet pocuvat a moje srdce nebude tieto dojebane auta evidovat. ale robim to lebo ma bavia tie alfy vsak kvôli comu inému.ked neikto idete do servisu pozrite si tu na fore jeden druhému co radi aby ste potom neplatili zbytocne a fuserom ... aj ked neivem aky je problem za 50e kupit dva mostiky za 40e indikator navod a urobit to sam.mne to nikto neukazal ako sa to robi.
15.11, 20. 12. 2014, odpovědětAhoj Peter - ještě jednou dík za rady , servis se chytil za nos a holka teď přede jako kotě...i když teda dost nepřesvědčivé tvrdili , ze to byla cívka...tak snad se to nedojebalo. Jinak to co pises je pěkný - kdyby jses někdy odstěhoval na Kladno ,dej vědět. Já mám teprve čtvrtou - první byla 33 s boxerem (smrt - hrrabala i na volnobeh..), 145, potom 155 2,0ts 8v - úžasný auto v červené ,polykac kilometrů,luxus,nádhera než mě čelně potkal děda s Omegou...no a tahle stala tři roky v bazaru, dovezena z Itálie (u Alfy dost šílená kombinace :-)) - bylo mi ji líto, tak jsem dal 18tis czk - problém pro nás je , ze malo servisaku tomu opravdu rozumí ( variátor? Co to je ? svíčky Bosch, olej Texaco , rozvody jako u Fiatu...apod.) díly které jim vozí jsou drahý jako svina a já ? Poznam jak běží , kde co klepe , boucha, doleju, promazu, prostriknu , ale abych se hrabal v klice - to raději ne :-))) nic - až Tě to přestane bavit v SK , Kladno volá..:-)
8.08, 22. 12. 2014, odpovědětpeter JTD ty s velkou pravděpodobností nebudeš normální. Vyjadřuješ jako hulvát největšího kalibru a nejspíš to ani jinak neumíš. Na slušnou otázku neumíš slušně odpovědět. Jsi primitiv s velkým "P". Ty se můžeš fakticky vyjadřovat jen v týhle žumpě, jinde by tě bez pardonu blokli. To, že jsi vlastnil dvacetpět alf během dvou roků a všechny jsi měl na sebe přihlášený, jen dokládá tvoji rozumovou nedostatečnost.
17.41, 20. 12. 2014, odpovědět