zdar mám takový problém mám 156 ts 1,6 ročník 98 ze dne na den mi přestala jít spojka pedál je uplně volnej a zabírá až na spodku když natočim motor tak nemůžu vůbec zařadit rychlost ale nádobka byla plná kapaliny až skoro po okraj tak nevim co s tim je. je možný že by byla spojka zavzdušněná? páč před tím jsem měl zavzdušněný brzdy a brzdilo to až na druhý sešlápnutí ale jak mile byl ten spojkovej pedál volnej tak brzdy šly uplně nádherně. Prosím poradte mi někdo bydlím na vesnici a bez auta tu jsem uplně v pr****
13.35, 5. 1. 2015, odpověděttak mozes ho skusit najprv odvzdusnit, to hydraulicke lozisko. postup pumpovania rovnaky ako pri brzdach. odvzdusnovak je pod ciapockou : https://www.google.sk/search?q=alfa+55184041&biw=1920&bih=931&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=_6WqVLe5Hsr3UKbig_gL&ved=0CAYQ_AUoAQ
15.58, 5. 1. 2015, odpovědětZdar měl jsem něco podobného ale s 1.9 jtd zkoušeli jsme jí odvzdušnit i vyměnit spojkovej váleček a nakonec jsme zjistili že odchází spojka takže nás výměna nemynula.
20.32, 6. 1. 2015, odpovědět