Zdravím všechny Alfisty. Mám problém s nastavením intenzity foukání v interiéru. Jediný způsob, jak trochu regulovat intenzitu foukání je díky nastavování teploty. Ale samostatným kolečkem to nejde, kolečko se točí, ale nic to nedělá. Tady na fóru jsem si přečetl, že by mohl být problém v předřadném odporu. Ten jsem vyměnil, ale problém přetrvává. Tak jsem se rozhodl, že rozmontuju středový panel a podívám se, zda není vadný ovladač (to kolečko, kterým se nastavuje intenzita foukání). Ovladač byl v pořádku. Takže mi už docházejí nápady. Když jsem všechno dal zase dohromady, tak jsem zjistil, že mi nefunguje tlačítko na zapnutí klimatizace. Ale problém v tlačítku zřejmě nebude, protože v okamžiku, kdy stáhnu teplotu na LOW, tak kontrolka nad tlačítkem klimatizace pouze problikne, ale klima se nespustí. Vše, co jsem odpojil, jsem pak i znovu zapojil, jednalo se asi o tři konektory + dva konektory na předřadném odporu. Je možné, že v okamžiku, kdy jsem to všechno rozpojil, mohla klima vyhodnotit nějaký fault a proto nechce fungovat? Nemáte zde někdo aspoň trochu nějakou podobnou zkušenost a popř. i řešení, jak to odstranit? Ještě abych upřesnil jedná se o dvouzónovou automatickou klimu. Jinak mám AR 1,8 TS Sportwagon, r.v. 2002, 103Kw.
19.53, 21. 1. 2015, odpovědět