Viem že sa to tu už možno preberalo ale prosim vie mi tu niekto poradiť či mám ísť do kúpi Alfy 156 1,9 JTD rok 2002 alebo 2003. Ako je to so spoľahlivosťou tohto vozu, pripadne 2,4 JTD?Je pravda to čo sa hovorí o poruchovosti? Prosim napíšte aké máte skúsenosti, prípadne ak máte nejakých známych v servise, čo sa najviac kazí... Vďaka za rady...
13.49, 25. 7. 2007, odpovědětChoď do toho, skontroluj nápravy, tie sú drahé. Motor daj na diagnostiku, tam ti zistia aj skutočný počet km.
20.51, 25. 7. 2007, odpovědětVďaka sarkan za tvoj názor. A čo konkrétne mám kontrolovať na nápravach? Prehrdzavenie, tlmiče a tak, alebo???
9.02, 26. 7. 2007, odpovědětpri koupi se priprav na rozvody, vahu, napravy, s tim proste pocitej. nikdo neproda auto s tim, ze tohle vsechno bude vporadku. Jsou to veci, na ktery alfy trpi, takze budopu s nejvetsi pravdepodobnosti .... nehlede na to, ze napravy jsou pro vsechny verze shodne, takze predky na naftovych verzich podle toho taky budou vypadat. Snad jeste turbo a odkapavani vstriku, ale to musis na diagnostiku.
9.17, 26. 7. 2007, odpovědět