čaute, mám měsíc novou desetiletou alfu a mám problém se kterým si nevím rady. Včera jsem zastavil u sámošky po ujetých sto bezproblémových kilometrech, když jsem znovu nastartoval a pokračoval v jízdě, ozývá se při každém razantnějším sešlápnutí plynu takový svištivý zvuk (řekl bych že z levé strany mototru). Nezáleží na rychlosti ani zařazeném stupni, když auto jen tak lechtám, zvuk se neozývá, když ho přišlápnu, začne to svištět. Jede to řekl bych pořád stejně, táhne dobře. Dělá to i na místě když motor jen vytočím. Podezříval jsem nějakou vyskočenou hadici, ale nic jsem nenašel, zdá se být všechno v pořádku. Nemáte někdo prosím nápad co by to mohlo být? Moc díky!
16.59, 7. 2. 2015, odpověděta nedymi ti ked jej pridas? ja som mal tiez taky zvlastny zvuk a dymila ako avia no bola to prasknuta hadica od ontercooler do sania.. popozeraj nech ti niekto pridava a pocuvaj odkial to ide
14.56, 9. 2. 2015, odpovědětprávěže nedýmí, poslouchat jsme zkoušeli, ale nejsem schopnej to najít. Je to každopádně vždycky při razantnějším stlačení plynového pedálu, kdy se asi do motoru tlačí víc vzduchu než je potřeba. s lehkou nohou se dá jet tak že se to neprojeví, ale jak to člověk přišlápne začne to dost hlasitě někde "sát vzduch" myslíte teda že to je nějaká hadice a mám jen víc hledat? fakt jsem to hledal...
21.21, 9. 2. 2015, odpovědětstaci mala dierka v hadici alebo netesna spona a pri nafuknuti turbom to ide von. vyber hadice von a v rukach ich poohybaj, poprezeraj. ohybne vlnovce budu zrejme popraskane, klasika.
0.14, 10. 2. 2015, odpovědětzní to logicky, dík za rady, udělám to pořádně...
8.56, 10. 2. 2015, odpovědět