Mám problém se servem. Po zahřátí auta na volnoběh nefunguje servo, musím pořádně zabrat, abych otočil volantem. Pokud zvýším otáčky, je to ok. Vypadá to na nějakou netěsnost, možná problém s nějakým přepouštěcím ventilem, takže při malým průtoku oleje není dostatečný tlak, při vyšším průtoku už je to ok. Nemáte někdo podobnou zkušenost? Mám obavy, že to budu muset rozdělat, je velkej vymontovat ven servořízení?
12.51, 23. 8. 2006, odpovědětBuď špatná pumpa nebo málo oleje.
13.06, 23. 8. 2006, odpovědětkdyž je málo oleje tak to střídavě de a nejde jakoby cuká jak si to cucne vzduch tohle vypadá na tu punpu
14.36, 23. 8. 2006, odpovědětmě servo chčije,když odjedu je podemnou nachcáno jako svině,a po dolití oleje to po cca 20min jízdy začne při kroucení volantu dělat zvuky jako verlyba "hůůůůů" a taky slyšim jak ty tlakový vrtulky co sou v servu,,tak slyšim dokonce až do kabyny za jízdy jak to tam stříká a pění se to protože tam je vzduch,no docela mě to pěkně sere že sem dotoho auta šel,protože prostě furt něco...ze začátku sem si řikal že když se to bude srát tak dotoho ty prachy dám protože to auto je prostě hezký a stojí to zato,..No jo ale jak dlouho a kolik? 10-15 tisíc? a pak už mě to začlo pěkně mrdat,no a tet to tasraný servo a to nemluvim otom že vedle louže od serva je mladší brácha kterej zase teče z vany oleje,,,Pánové přiznejme si jedno,ta kvalita tam prostě neni,hezký,silný auto to je ale to je všechno
10.59, 25. 1. 2007, odpovědětbracho, ja ti ani nepoviem kolko som ja do mojej alfinky natrieskal penazi :)), hned po kupe sa mi zlozila naprava, komplet zadna naprava, (nove elektrony zadne tiez) , po oprave som zistil ze rpedne ramena sli adios, detto - radsej kompletne, ok brzdy-bezna vec - nevadi, ale servo ani nie po tyzdni robilo to co tebe, takze servo :)) inak nekomentujem to ze mi niekto slahol fajne na parkovisku zadne dvere, a z druhej strany som si stihol este predtym ja - ked sa zadna naprava zlozila... no proste MASSAKEER :))) Mato
16.02, 30. 10. 2007, odpovědětještě jedna věc,možná budu trochu tvrdej ale představte si že bych si koupil Škodu Octavii,myslíte že by mě čekaly nějaký s tadytěch hororů? MYSLIM ŽE NE!
11.05, 25. 1. 2007, odpovědětKdyby sis koupil oktávku, tak bys vylejzal z auta rozlámanej. Pokud bys teda měl z čeho vylézt, kdyby Ti to auto neukradli. Například.
14.22, 25. 1. 2007, odpovědětI Oktávka se dá koupit v takovém stavu. Musíš při koupi taky auto prohlídnout. Jakýkoliv auto se dá zhuntovat.
18.57, 25. 1. 2007, odpovědětNo, taky můžeš natrefit na problémovej kus, ale imho jsou na tom celkově škodárny se spolehlivostí docela dobře. Takže pokud Ti nebude vadit, že to má nic moc motor, blbej podvozek, vzhledově je to o ničem a cena je přitom u ojetiny mnohem vyšší, tak jdi do toho :)
20.58, 25. 1. 2007, odpovědětkup s i oftávku v tédéíčku to bude kouř.)))))))
20.15, 30. 10. 2007, odpovědětVidím, že se to tu rozjelo, tak přihodím novou zkušenost s tím mým servem. Problém jsem zatím neřešil, protože to není tak kritický. Nicméně po přezutí kol z letních 215/45/17 na zimní 185/65/15 servo zdá se funguje jak má. Asi pumpa nedává dostatečnej tlak nebo blbne ten přepoušťák, ale je to tak akorát na hraně, že na ty 185ky kola to ještě stačí....
20.51, 25. 1. 2007, odpovědětja měl taky problem se servem, taky mi teklo. po vyměně oki.prace a demontáž s montáží bylo malinko pro mě peklo. a le když mluviš o tom přepouštáku tak jsem si všiml že je taky už v prutokovem šroubu z trubky ( hadice ) na řizení ( hřeben ). možná bych prvně skusil vymenit jen ten a nebo tam dat obyčejnej prutokovej šroub bez přepouštěcihi ventilku. myslim že to nemuže zas tak vadit.
21.50, 4. 9. 2008, odpovědětObčas se taky chlapi podivejte kdy byl příspěvek napsanej.Hlavně rok.
21.57, 4. 9. 2008, odpovědětZdarec takz ted řeší m problémy se servem 1.8ts 1997 pořád dolívám ale po 30 lm zase tuháááááč..tak sem bádal čím to bude když sem měnil lambdasondu tak sem si všiml že hadice která se táhne kolem převodovky je proklepaná...no nic vydělat hadici a hurá na vrakáč a bude to lítat dál:-) než se naseru a koupím novější 2.4jtd sportwagon
17.08, 30. 12. 2010, odpovědět