Chtěl bych se Vás zeptat zdali s tím někdo nemáte zkušenost. ALFA 156 2,4 JTD . Vždy cca po ujetí 10 - 15 tis. km se mě ustřihne klínek na ozubeném kole na klice. Drážka je OK a tak nevím co je důvodem toho,že se to vždy ustřihne ??? Celých 250 tis. km to bylo bez problému a až teď se toto stává. Můžete někdo poradit jaký to má důvod ???
20.37, 3. 5. 2015, odpovědětčau,ještě když jsem dělal v servisu sme měli stejný problém se starým seatem,taky nafta.Nedokázali sme dostatečně utáhnout rozvodový kolečko,neměli sme aretaci na kliku,takže to furt pérovalo.Už nevím kolikrát sme měnili rozv.kolečko,samo ventyly,no byl to mrsk.je tam dost velkej moment,takže se člověk bojí to utahovat.Tak sme to utáhli co to šlo,kliku sme zaaretovali přes setrvák snad šroubovákem a dobrý.Pak se mi to stalo,když jsem měl tigru,tam byl moment 110 apak ještě 2x utáhnout po 45 stupních,to bylo nemožný.
7.04, 6. 5. 2015, odpovědětDěkuji za informaci , ale utáhnu to vždy opravdu dobře , už jsem si na to udělal aretaci , ale asi to ještě zkusím po nějaké době dotáhnout znovu.
20.00, 11. 5. 2015, odpovědět