ahoj,chci se zeptat,mam AR156 2.5 a když svoji alfičku pořadne točim,a jde do červenych otaček,tak mi to jakoby hodi neutral,proste to vypadne.je to asi nejaky omezovač,nejde to nejak vypnout nebo tak neco???diky za odpověd
11.51, 26. 7. 2007, odpovědětNo tak na to jde snad napsat jen ROFL :-)))))))))))
12.30, 26. 7. 2007, odpovědět???
12.35, 26. 7. 2007, odpovědětNo snad ti je jasny, ze to je omezovac a taky ti je asi jasny proc tam je. Ale klidne si ho nech odstranit(urcite to pujde) a poradne to vytoc, uvidime jak dlouho budes jezdit :-)))
18.26, 26. 7. 2007, odpovědětjj, to co píšeš je mi jasné, sice nejsem odborník, ale tohle vím, spíše jsem měl na mysli,jestli to nejde udelat tak, že by to v určitých otáčkách drželo ty otáčky a ne vypadlo, tak to ma třeba kamarada na mazdě. protože když třeba předjiždíš, jde fakt o vteřiny a v tom ti to vypadne, tak je to dost blbé. autičko mam rad, určitě ho nechci zničit.
20.34, 26. 7. 2007, odpovědětno, bude to trosku vedle tehle diskuze, ale nevadi... Uz mi par lidi napsalo taky ten ROFL a nikdo mi nebyl schopnej rict, co to presne znamena.. tak jsem se porozhlidl a mam to... ROFL: rolling on floor laughing... smeju se, az se valim na podlaze...:-))))))))))))))))))))) to je to... rad jsem poucil!!! cuore sportivo
22.02, 26. 7. 2007, odpovědětnebo RTFMF
14.52, 26. 7. 2007, odpovědětvypadava to az v cervenem poli?
16.05, 26. 7. 2007, odpovědětano, až v červenym
20.35, 26. 7. 2007, odpovědětpokud vim, tak v cervenym poli, by jsi mel byt minimum casu, aspon to tak pisou vyrobci aut, takze nechapu, proc se tam chces zdrzovat .. pokud ti to bude v cervenym poli cukat, je to vporadku, zasahuje management motoru - blizis se k rezonantnimh otackam... dalsi zvysovani je mozne - upravou hodnoty max otacek v ECU, ale na ukor toho, ze se az nebezpecne priblizis rezonantnim otackam, coz muze byt pro motor konecna;pokud ovsem mas jiny problem - hodi to jako neutral - cert vi, co to je za pojem, je to chyba
16.03, 27. 7. 2007, odpovědětTo je v pořádku, je tam omezovač otáček.
17.39, 26. 7. 2007, odpovědětKeď Ti to okem trhania vyletí do neutrálu, znamená to, že máš buď vylitené ložiská v prevodovke, alebo odpísané silentbloky. Pri obmedzovači motor strieda plný výkon a brzdiaci efekt v krátkych intervaloch, čo vyvoláva max. tlak na silentbloky a s celým motorom to pekne šklbe. Keď Ti pri tom vyletí kvalt, tak to je len začiatok komplikácií súvisiacich s Tvojou jazdou. Čo Ti to auto spravilo? Ja dokážem preradiť aj pri predbiehaní, a nezaberie to viac, ako 0,5s. A keď je to o krk, radšej nepredbieham.
20.42, 27. 7. 2007, odpovědětTy ten motor chceš skurvit,viď?))Bejt tebou,kašlu na odstranění omezovače a vytáčim jen k omezovačíi,od toho tam je.
21.27, 27. 7. 2007, odpovědět