Zdravím všechny, nevím na koho se obrátit a tak doufám že zde najdu radu. Známí má Alfičku. Přesněji Breru tuším 2.2. Před pár měsíci dělal nějaké kravinky (z vyprávění a mích dedukcí zkoušel nějaké zběsilé otočky když byl ještě sníh). Podle mě vznikl přetlak až vystřelilo víčko z nádobky servo oleje olej vytekl a servo K.O... Servo jsem mu vyměnil za NOVÉ, vše zkontroloval a nalil servo olej od CASTROL co my byl doporučen. Po pár km (zhruba po měsíci denního ježdění) servo začalo hučet, volant tuhnout a olej v nádobce docela dost pěnit a bublat. Někdy víc a někdy zase méně a někdy vůbec. Prý to začíná po delší chvíli jízdy podle mě resp. po zahřátí. Zkoušelo se odvzdušnit a nepomohlo. Sehnal jsem aditiva a na pár jízd byl klid. Bohužel hučení je opět tady a já si nevím rady co s tím dál. Vím že je to tu jen o 156, ale doufám že mi nějaká chytrá hlava dokáže poradit. Děkuji moc za rady a přeji hodně najetých km bez problémů.
22.57, 27. 5. 2015, odpovědětJeště dodatek, olej nikde neteče a je ho dost.
23.02, 27. 5. 2015, odpovědětneviem ako si ovzdušnoval, skus točiť volantom od jedneho dorazu po druhý, zopakuj to viackrát a skontroluj hladinu servo oleja v nádobke, niekedy aj malé množstvo pod min. hladinou môže spôosobovať hučenie, tak ako mne na 156
15.06, 31. 5. 2015, odpovědět