Ahojte potrebujem súrne pomoc. Jedna sa o alfu 156 2,4 JTD, 2004. Uz sme bezradní. Auto počas jazdy po cca 7 km vyhodilo do nudzaku a zhaslo motor. Niečo napísalo ze nízky tlak oleja. Naštartovalo ideme ďalej hovorím si ze jej jebe po 15 km znova. Na druhý den som z domu volala odťahovky lebo auto nešlo ani naštartovať. Dala som ho zaviesť do alfa servisu. Doteraz som bola spokojná no teraz uz nie. Začalo sa to tym servis vymenil DRV senzor po ňom ešte nejaký iný potom palivové čerpadlo ktoré nebolo lacné a nič nepomohlo. Ked je auto naštartované v servise a jebnete kladivom po chladiči alebo zatvorim kapotu auto v momente zdochne. Ako keby reagovalo na vibrácie alebo malo skrat. Servis mi dnes oznámil po týždni hľadania chyby a investícii niekoľko stovák EUR, ze posledné na co sa zamerajú je káblová kostra. Vraj musí byt niekde kábel pretaty inak si to nevedia vybaviť. Povedali mi ze je to zázrak auto ale ze mi nesľubuju ze to po kontrole kostry prestane. Vie mi niekto povedať co mam s tym robiť? Myslite ze to bude v tej kostre? Diky ak ma niekto skúsenosť a podelí sa so mnou
18.39, 25. 8. 2015, odpovědětMĚL JSEM TO SAMÝ PO DOBU SEDMI LET.NIKDY NIKDO NA NIC NEPŘIŠEL.VYŘEŠIL JSEM TO TÍM ŽE JSEM VLONI AUTO PRODAL NA VRAKÁČ A KOUPIL JSEM SI OKTÁVKU.OD TÝ DOBY MÁM KLID!!!
19.49, 25. 8. 2015, odpovědětCelkom ste ma pobavili :) predať mam v pláne ale chcem aby fungovalo lebo potom ho predám na súčiastky nič iné mi nezostáva uz ma aj tak stalo niekoľko tisíc a o tých nervoch ani nehovorím. Nájde sa teda niekto kto takú chybu vyriešil ?
21.13, 25. 8. 2015, odpovědět...zmenit servis... alebo si kup multimeter a mozes si ten skrat alebo vypadnuty steker vo volnom case hladat sama :)
20.55, 25. 8. 2015, odpovědět