Zdravim! Neporadí někdo ohledně selespeedu? Přestalo mi to tam házet čtyřku. Vždy si to tam trochu zachroustá a pak rovnou 5 nebo 3. Nejde to ani na plnej automat ani na vlastní přeřázování...
15.39, 23. 8. 2006, odpovědětTim zachrousta myslis ze to spocita zuby? Pokud jo tak budou v pr.. synchrony.
18.08, 25. 8. 2006, odpovědětspíš jen je vidět, že se to o něco snaží, ale nepovede se, tak to tam hodí za 5. Teď mi to tam ale zase začlo občas tu čtyřku řadit. Je to fakt úplně náhodně... V pondělí jsem objednanej do Alfy do Řeporyj, tak uvidim...
8.40, 26. 8. 2006, odpovědětKoukal sem do katalogu dílů a do selespeedu se neda nic koupit. Jenom cela prevodovka. takze pokud ti rknou ze je to v prevodovce tak je to palka. nekdo tu do ni nabizel streva. Slysel sem ze je delana od Ferarri.
18.29, 26. 8. 2006, odpověděthmmm...ted na to koukali v ty Alfe. Na elektroniku to nevypada, pry i preprogramovali ridici jednotku, vse vycistili a nic nepomohlo. Pry bude muset z auta ven. Kazdopadne dik za pomoc! Uvidim co najdou potom...
14.30, 28. 8. 2006, odpovědětTak co, našli něco? Mám ten samý problém, jen mi to nedává trojku.
10.26, 13. 10. 2006, odpovědětvsecko delaj kabely od selespeedu k pocitaci, taky mi to blblo, trapil sem se stik pres trictvrte roku. delaj to zasuvky na svasku kabelu od prevodovky ke compu. nekde napul cesty sou zasuvky, ty se musi ustrihnout a dratek po dratku sletovat dohromady, a je po problemu.....
12.11, 23. 1. 2007, odpovědětzdarec panove,vite o nekom kdo mi ty kabely da do hromady,protoze mam uplne ten sami problem s tim razenim na selespeedu.uz me to uzira pul roku
20.55, 26. 2. 2008, odpovědětco to přesně dělá?
21.09, 26. 2. 2008, odpovědětbud to ze trojky hodi rovnou petky (jako kdyby to ctyrku nemohlo najit) nebo to hodi neutral.neutral to hodi nekdy i za jizdy,proste z niceho nic.
16.54, 27. 2. 2008, odpovědětJinak prevodovku selespeed mam doma,je ohorela trochu ale jinak ji nic neni.
21.09, 26. 2. 2008, odpovědětmám toho robota na prodej , mob. 774 94 94 11
9.35, 28. 2. 2008, odpovědětmam doma komplet prevodovku vcetne robota tel.777328867
16.47, 28. 2. 2008, odpovědětAhoj ja mam ten istý problem ako si dopadol v servise? Mne to roby tieš pri rozjazde nechce mi zaradit s 3 do 4 ale zaradi mi 5. Ale prišiel som na to, že ked pribrzdím s 5 až kým sa mi zaradí 3 a teraz s 3 zaradím 4 tak bez problemov pri akých kolvek otačkách. Ale akonahle prbrzdím až k 2 a znovu zaradujem smerom hore tak už mi nezaradi tu 4... :-/
17.44, 27. 1. 2012, odpovědětzdravim ja mam presne ten isty problem a teraz mi to spravilo tak ze neide uz ani 3. 4. 5. stupen len 1. 2. a R mam ju v servise momentalne a nevedia prist na chybu.Nevies mi nejako poradit?Uz si tu chybu odstranil ci nie?Zatial diky
16.11, 26. 3. 2012, odpovědětahoj lidi,mam 2.0 twin spark 114 kw a mam uplne stejnej problem jak vy vsichni (do riti).ja vim,ze uz jsem nekolikatej,ale nevite nahodou jak to presne vyresit?je to urcite tema kabelama k pocitaci?stalo se mi to dnes a nedje mi tam dat ctyrka,nekdy tam skoci ale moc se ji nechce a koukam,ze to asi lepsi nebude.ty kontakty tady sou funkcni?diky moc za odpoved,nebo primo za pomoc,docela me to stve,kdyby to aspon byla normalne prevodovka a ne synchron,nebylo by to tak slozity :-) diky moc za jakoukoliv radu a popripad ei pomoc....mejte se.
23.57, 24. 5. 2012, odpovědětJinak pro upresneni,nejsem nejakej znalec alfa romeo 2.0 twin spark selespeed 114 kw
23.58, 24. 5. 2012, odpovědětProdám robertek. Vyroben z tvrdšího ABS plastu, který i po přitlačení drží tvar a nikam neuhýbá, povrch je však jemný a sametově hebký. Zakončený je třemi zaoblenými kovovými výstupky. Ty zprostředkovávají stimulaci. Navíc jsou v balení na výběr čtyři nádstavce s různými povrchy (výstupky). Jasně oranžová barva je nejen módní, ale také hravá. Dá použít ke stimulaci erotických míst (klitoris, bradavky apod.) nebo k masáži jakékoliv části těla. A to i v autě. Cena 300Kč. Dotazy pište na mrsteak@seznam.cz
9.18, 26. 5. 2012, odpovědětAhoj. Píšu sem jen svou zkušenost protože vím, že o problémy se zajímá spousta lidí a třeba to někomu pomůže. Nějakým omylem jsem přišel k 156 v selespeedu a auto při podřazovýná na dvojku krkalo a ze čtyřky na pětku skočilo do neutrálu. Ale naučil jsem se jak to ředit na volantu tak aby to jelo. A pídil se na fórech až jsem zajel, k známému co dělá Fiat/Alfa a on mi řekl beď rád, že to ve 240tis km vůbec ještě jede. To mě fakt nasralo a začal opravovat. Začal tím nejjednoduším odmontoval baterku(i s krytem pod ní abych se dostal k převodovce) rozpojil všechny kontakty (relátka, spoje kabelů, i řídící jednotku) v motorovém prostoru a pořádně je očistil a prostříkl kontaktolem. Pak to zase složil a světe div se (já se taky divil) převodovka chodí jako nová a jako bonus ještě motor necuká v malích otáčkách (to jsem myslel že je váha vzduch). Takže všem hodně štěstí.
10.23, 28. 12. 2012, odpovědětTen isty problem mam aj ja momentalne ale jedna sa o to ze tiez mi blika ta cervena kontrolka zvana prevodovka.... zozaciatku to vypadalo na zhorene cerpadlo ale po tretej vymene cerpadla sa ukazalo ze to nieje to. Cerpadlo mam momentalne vonku z tym ze mechanik mi povedal ze je zhorene uz znova.... vytiahol som ho rozobral precistil su v nom komplet nove tesnenia a cepradlo je po repase. Toci vsetko takze musim hladat problem inde
9.41, 7. 2. 2014, odpovědětSelespeed automat, vypadávají rychlosti nebo spíše city poraďte dík
16.39, 4. 5. 2022, odpovědět