Zdravím lidi, dneska se mi se mi stalo že jsem přijel k hornbachu se svojí 156 sw 2.4 jtd (129kw) a po nákupu sednu do auta, otočím klíčkem a (všiml jsem si že žhavení se vůbec nerozsvítilo) jen točím a točím a nestartne ... z ničeho nic. Tak už si volám tatu pro odtah. Mezítím jsem si otevřel kufr že pohýbam s dráty (když jsem měnil termostat tak jsem "fačoval" ty bídné svazky kabelu co se už prodíraly tak jsem si řekl jestli se něco neprodřelo a nezkratuje). No pak sednu a ejhle žhavení nakočilo a motor taky. Upasam se vyjedu a po 10 metrech z ničeho nic motor zase zdechne. A stejné příznaky.Tak jsme to dotáhli domů. Zkoušeli jsme hýbat s kabely a žhavit/startovat .. po nějaké době a náhodě se nám objevilo žhavění tak jsme to startili a zkoušeli hýbat se svazky, všímmožným jestli zdechne a na nic jsme nepřišli .. auto zdechnu a teď i nastartuju ale jsem si jistý že kdybych někde vyjel tak nedojedu :D .. co radíte pánové .. pc mi hlásí VDC system failure ale to s tím (asi) nemá co dělat .. jinak jsem si koupil i kabel na diagnostiku tak na co se mám tak dívat .. něco jsem si tady početl ale je toho dost co by to eventuelně bylo .. jak říkam .. nezobrazí se žhavení startuju startuju nenastartuju (i přes teplý motor) .. zobrazí chytne hned a přede a vrní .. ale náhodně se vypne za chodu .. díky ;)
19.33, 26. 9. 2015, odpovědětnapis na alfisti.cz
21.19, 26. 9. 2015, odpovědět