ještě par postrehu, k tomu otravnymu problemu. 2.0 TS -97 mam uz 8 let. Houpani jsem resil hned od zacatku. Kontrola vseho moznyho, osvedcene rady tady z fora, nakonec pomohlo vycisteni klapky a promazani krokoveho motorku. po par letech se to vratilo. nezabiralo uz nic. nakonec jsem to vyresil jednoduse. dorazovy sroubek ovladani klapky jsem otocil o par otáček, tak aby za behu motoru dosedal skoro az na doraz klapky. většinou je tam vule a to umoznuje krokovemu motorku obcas houpnout a klapka se uplne zavre. nerikam, ze je to vselek, ale u mne to problém odstranilo tak z 90%. no a ještě bych pripomel jednu uplne jednoduchou a zakladni věc. kontrola prisavani falešného vzduchu. před cca mesicem, se mi opet zacal plasit volnobeh, no a nahodne jsem prisel na poradnou skubu v sani hned za vahou vzduchu. bylo to na tom vlnovci gumovy hadice od klapky. pekne zespoda, tak to nebylo vůbec videt. takze nova hadice a uz si to jenom seveli. občas je to proste jenom takova kravina, nic slozityho. Prodam napinaci kladku na remen vyvazovaků pro TS 2.0 - Litens c.979280. Nejeta, pouze rozbalena. pridam novy remen, jety cca 20km. Vse za 500 + postovne. tel. 776309940
22.16, 30. 10. 2015, odpovědět