čaute....tak dneska v noci mi volaky idiot zlomil zamok z mojej soferovej strany, vybral ten valec kde sa otvara klucom....nejake 2 cm do hlbky......a je to tam zlomene..ostala tam len diera...v aute som mal neporiadok, hladal pravdepodobne nejake eura ci tam neskryvam....ale nastastie taky hlupy niesom...vsetky veci mi tam nechal. takze teraz mam kvoli tomu k......i starosti, ze ako zamknem auto, kedze mi to nejde ani zo spolujazdcovej strany........kluc mi na splujazdcovej strane ide len donutra ale neda sa vobec pootocit a zamknut.......central mi nefunguje od kupy auta, .......stalo sa to uz niekomu? kde by sa to dalo opravit neviete nahodou a kolko to bude stat??
17.54, 7. 11. 2015, odpovědětno tak to treba nove vlozky a novu sadu klucov. hladaj pod cislami alfa 71751574, 71734720, 156035596, 71719775. ale pochybujem, ze nieco zozenies. bude treba vymontovat zamky z nejakeho vraku, aj spinacku. centralu by nemalo byt nic, kedze mikrospinace nie su v klucke ale dole vo dverach v tom mechanizme. ovladany je drotenymi tyckami spojenymi s kluckami vnutornou a vonkajsou. teoreticky mozes tycky odpojit a spolujazdcovu stranu rozbehat - klucku treba vymontovat ( jezko v klietke ), vyhodit vlozku zaistenu kolikom a skusit vycistit. Mozno je len zaseknuta alebo je len ohnuta niektora tycka : http://eper.fiatforum.com/eper/navi?MOD_COD=116&COUNTRY=012&GRP_COD=701&CAT_COD=X1&SBMK=R&DRIVE=D&MAKE=R&COMM_MODEL=156&ALL_FIG=0&LANGUAGE=3&PREVIOUS_KEY=PARTDRAWDATA&NEW_HTTP=TRUE&ALL_LIST_PART=0&SB_CODE=-1&KEY=PARTDRAWDATA&PRINT_MODE=0&EPER_CAT=SP&GUI_LANG=3&WINDOW_ID=1&SGRP_COD=31&SGS_COD=0&DRW_NUM=2
20.46, 10. 11. 2015, odpovědět