Zdravim Alfisti, Potřeboval bych poradit, mám na své Alfě klasické přední světlomety a sehnal jsem si originál Xenony na 156ku. Je potřeba při výměně za xenonové světla sehnat nějaké adaptéry (přechodky), abych si je mohl zapojit? Jsou konektory odlišné? Někde jsem zaslechl, že je potřeba jen nějkých přechodek.....předem díky za zkušenosti :)
13.45, 30. 7. 2007, odpovědětTo mas ty xenony, s cernou parabolou jako ma gta? Rekni mi prosim, kde si je sehnal. Jinak ja vim ze treba u Oplu to je prej strsna prace, musi tam byt jeste ridici jednotka, natahat kabely atd
14.31, 30. 7. 2007, odpovědětřídíci jednotka(přesněji vlastně měnič +starter+ŘJ) by měly být součast celého světla ,ale jak vyrěšíš naklápěni světel?GTA má na zadních nápravách čidla a podle toho se to koriguje....jinak myslím že ty konektory jsou stejny ,ale nevím to na 100% no přepojit to nebude problém když tam budou jiné.
17.40, 30. 7. 2007, odpovědětJj už je tam mám namontované - byla potřeba jen přechodek na konektory....:) Na světle samotném je krabička - ta je asi ta zmiňovaná řídící jednotka a asi startér na xenonovou výbojku...Jinak čidla na zadní nápravu jsem neřešil....svítí to perfektně. Jo a sehnal jsemja z bouračky - totálka na zadek :)
14.24, 1. 8. 2007, odpovědětby me zajimalo kde se daj a za kolik sehnat
15.30, 1. 8. 2007, odpovědětZhanam vybojku DS2...?? Nemate niekto..??? piste na lubomirek@gmail.com
9.00, 7. 8. 2007, odpovědětJa xenony mam a sice to rozdil je, ale ne az takovy :-)
9.17, 7. 8. 2007, odpovědět