ahojte chalani precital som si rozne prispevky na temu spojky ale aj tak mi to nieje moc jasne preto vas chcem poziadat o pomoc pri rieseni mojho problemu. jedna sa o zavadu . spojkovy pedal mi zacal ostavat vysiet a nevracia sa az hore, tak som skontroloval nadrzku s kvapalinou ale ta sa nestraca takze system je asi v poriadku.myslel som si ze je tam malo tlaku. nerobi mi to stale ale obcas sa to stane a ja si neviem poradit a pedal musim vratit spat nohou. potom je to zase nejaky cas ok. vie mi niekto poradit? dakujem peto. alfa 156 jtd.
21.49, 30. 7. 2007, odpovědětHoj.Už se to tu mrtěkrát řešilo,mrkni ještě a určitě najdeš.Je tam toho fůra o spojce.Zadávej do vyhledávače.Rovnou ti řeknu,spojka KO.Měl jsem něco podobného.Teda spiš to vypadá, že príznaky jsou úplně stejný.Byl to hlavní spojkový válec---první od pedálu.Cena 1700Kč replika,prace 1700Kč aut.servis.Tak mnoho zdaru.
18.49, 31. 7. 2007, odpovědětmajor dakujem za radu ale teraz neviem co si tym myslel ze spojka je ko, pretoze nizsie uvadzas ze to je hlavny spojkovy pedal. dakujem
13.24, 1. 8. 2007, odpovědětTím KO jsem myslel ten válec.Pardooon.Priznaky vypadají opravdu stejně.Za nějaký čas už jsem nemohl skoro zařadit.Rozhodně to moc neprotahuj a řeš problém.
21.41, 1. 8. 2007, odpovědět