čau všichni. mám následující problém. měl jsem špatnou váhu vzduchu a tak jsem si přes elit koupil novou. bosch a podle čísla všechno sedělo. nadšeně jsem to namontoval, ale překvápko se nekonalo. auto pořád nic moc nejede. šel jsem teda dál po závadě a jeden schopnej technik z aut. servisu mi řekl, že jsem udělal pěknou blbost, že jsem koupil tu váhu v elitu. že už to řešil a že to je váha na škodovku a že na alfu sice pásne, ale auto s ní nejede tak jak má a jenom to víc žere, což je bohužel pravda. neměl jset někdo podobnou zkušenost a nevraceli jste tu váhu do elitu? oni si stojí za tím, že to je váha správná a pokud to budu reklamovat, chtějí samozřejmě plno měření a údajů o odborné montáži. díky za každou radu.
10.48, 1. 8. 2007, odpovědětpokud jí reklamuješ z důvodu že nepasuje tak se jedná o jiný druh reklamace. Odbornost montáže? V tom případě bych si vyžádal papír kde je uvedeno, že se jedná o díl pro Alfu. Do montáže jim nic není. Klidně tvrď žes to nemontoval. Ty nereklamuješ nefunkčnost, ale nekompaktibilitu. Klidně vyhrožuj čojkou. Chybu udělal prodejce, pokud jsi uved, že chceš díl na alfu.
10.52, 1. 8. 2007, odpovědětona pasuje. konektor je stejnej a na webovym katalogu je uvedena skutenčně pod číslem, který bylo na starý váze. ale technik z imofy mi řekl, že tohle už jednou řešil a že to nejsou ty origo váhy pro alfu, ale pro škodu. jak říkám, jde tam nasadit, auto jede, ale ne tak, jak má a žere to :-(
11.16, 1. 8. 2007, odpovědět