zdravim,potrebujem poradit svieti mi kontrolka airbagov na diagnostike mi diagnostikovali velky odpor na bocnom airbagu vodica...vraj konektor je v zadu v kufri medzi zadnym platom a calunenim kufra..tak som to calunenie rozobral a nasiel som tam zlty konektor taky ako je aj pod sedadlom vodica alebo aj spolujazdcom.....lenze tento konektor je na pravej aj lavej strane a nie su prepojene.. je to ono???? a ako to ze to nie je prepojene??? dakujem za rady.....
13.05, 8. 8. 2007, odpovědětvie mi niekto ohladom tohto problemu poradit??? dakujem
6.32, 9. 8. 2007, odpovědětZdravím, zrovna včera se u mě vyskytl ten samý problém - z ničeho nic se mi rozsvítila kontrolka airbagů - nevíte někdo čím to může být ? ??Dík . ..
10.20, 9. 8. 2007, odpovědětNo podla mna ti nikto neodpoveda, pretoze ani ja sam neviem, ze by bol konektor airbagu niekde vzadu, takze ked neviem nepisem. Mozem len poradit tolko, ze si stiahni dielensku prirucku a pozri schemu zapojenia airbagov (niekde to tu uz bolo).. a to adalek> moznosti je milion, najlepsie hodit diagnostiku, ale na alfach su chore kontakty pod sedadlom vodica, prip. zly odpor airbagu sedacky. to su najcastejsie problemy... ale moze to byt hocico ine, skus tu diagnostiku, budes mudrejsi...
12.28, 9. 8. 2007, odpovědětgonzales///tuto navigaciu mi dal servisny technik od fiatu....
12.40, 9. 8. 2007, odpovědětPod platom v čaluneni kufra su konektory pre reproduktory!!!
13.15, 9. 8. 2007, odpovědětPokud máš model 2003 a výše tak vzadu jsou konektory pro Airbagy,ale pro okenní.
19.35, 10. 8. 2007, odpověděttak potom sa ten expert mylil...lebo mi ten konektor ukazowal...dakujem za rady....
14.03, 9. 8. 2007, odpovědětJestli to byl technika od Fiatu, tak ať jde dělat stodvacítky. Ten by měl snad vědět, kde je co. Je to podobné i u Fiatu, takže ho nic neomlouvá. Takže. Žlutý konektory vzadu jsou od reproduktorů pokud jsou ve výbavě (někdy je jen příprava, proto je nemáš spojené) to je pravda. A tvůj problém já řeším již tři roky. A věř mi, že až na to příjdeš, budeš bůh. Já již vyměnil airbag v sedačce, koupil nový kabel a vyměnil ho v sedačce, ......... A když se smaže chyba, tak je chvíli klid a pak znova buch. Nasednu do auta a je tam znova. Nejdéle mi to vydrželo 3/4 roku. Pomohlo mi při napíchnuté diagnostice několikrát odpojit a zapojit konektor před řídící jednotkou. Ne na řídící jednotce, pozor !!!! Teď mi svítí taky, protože jsem měl celý interiér venku a dělal hudbu, takže je tam chyba po pojíždění. Při té příležitosti jsem onen konektor znovu prostříkl. Uvidíme. Je zajímavé, že ta chyba někdy jde smazat, ale někdy je to chyba tvrdá a nelze smazat. Stačí někde s něčím zaverglovat a rázem smazat lze. Zkrátka studeňák, ale kde, proboha :-((((.
20.43, 9. 8. 2007, odpovědětJirka156---dik za twoju skusenost a radu... skusim aj ja nieco poriesit :-)
5.53, 10. 8. 2007, odpovědět