Zdar chlapi neví někdo z vás o někom kdo by měl na prodej hlavu motoru na 156 1.8ts R.v.98?ta má je asi v háji:((nebo nějaké vrakoviště v okolí ostravy?díky moc
17.05, 8. 8. 2007, odpovědětZkus něco kolem Gliwic. Pokud by jsi měl zájem o celý motor, jeden mám k dispozici. Co je té hlavě, že se nedá opravit?
17.26, 8. 8. 2007, odpovědětOpravit se možná dá zatím nevím jel jsem do ostravy a pozdě jsem si všiml že vařím bylo tam už dávno 130 stupnů takže počítám raději s nejhorším.Jen tak orientačně kolik za ten motor chceš?
17.40, 8. 8. 2007, odpověděta co takhle tesneni pod hlavou? s jakoupak bych mel pocitat castkou... tece mi olej ven po bloku, ac je tam spatne videt, predpokladam, ze to je tesneni pod hlavou.Viko ventilu vypada dobre.Olev ani vodu to nezere. Hodite mi sem nekdo orientacni cenu?(taky je to 1.8)
18.59, 8. 8. 2007, odpovědětNo možná je to jen vodní čerpadlo ted jsem přišel z garáže a po nastartování a zahřátí až na 90 se netvořil v hadici u termostatu tlak chladič celkem studený a topení se mi zdá taky nešlo....Kdybych já vůl aspon věděl jak dlouho jsem ji smažil vůbec jsem se nekoukal na teploměr....chybama se člověk učí..:)
14.33, 9. 8. 2007, odpovědět