Cuz chlapi, byl bych moc rád kdyby mi někdo poradil s mým menším problémkem: Občas mi Alfice (2001 1,9JTD 81 KW), malinko cuká když jedu na dvojku (při rozjezdu 1, 2 a pak cukání). Je to velmi málo znatelný, ale poznat to je, někdy se to něděje, na jiný rychlosti to nedělá. Plus jsem ještě jako další nemilou věc zjistil že mi žere cca 7,6l (kombinovaná,hodně město, ale mám ji novou tak ji nešetřím, snad se to srovná.:-/.Díky moc Petr
13.02, 13. 8. 2007, odpovědětto cukanie by mohol byt vybity silenblok prevodovky - prevodovka je nim uchytena o napravnicu - je taky velky okruhly...uz tu bola o nom rec, v jednom prispevku som uvadzal, ako sa da spevnit, aby necukal...
22.54, 13. 8. 2007, odpovědětLidi mám stejný problém, vyřešil to někdo?
8.20, 10. 12. 2009, odpovědětTazko. na jednom fore fiatackom to riesili a neprisli s istotou na ziadnu pricinu. Poniektory si vycistili snimac tlaku railu a prestalo ho. Mne to robi tiez, vsimol som si ze mi to robilo najviac pri nafte s agipu. Pri nafte zo shell, konkretne w power, to je v mensej miere. Takze prve co urobim na jar, bud eze ten snimac vycistim.
17.40, 10. 12. 2009, odpovědětDělalo mi to podobně.Vadný Egger ventil.Zaslepil jsem jej a mám klid. Na technické v pohodě,žádný problém.
18.00, 10. 12. 2009, odpovědět