Zdravím
18.03, 27. 2. 2016, odpovědětZdravím, Mám taký problém. Odišlo mi podsvietenie na strednom regulátory otáčok od klímy. Panel som komplet rozobral, uvoľnil som aj box s tými prepínačmi ale ani zaboha neviem ako postupovať ďalej :(. Neviem ako mám vybrať ten box keď mi v tom bráni presný tvar tej konštrukcie ho vybrať. Napadlo ma ho otočiť do boku a tak vybrať ale to ma obmedzuje priestor a káble vzadu ktoré nechcem poškodiť. Káble som vzadu od toho boxu neodpájal lebo neviem ako sú tam usporiadané a ako sa vyťahujú tak sa radšej obraciam na Vás. Keď tak by som vás chcel poprosiť aj o to, že aká žiarovka tam ide aby som vedel akú kúpiť pretože len kvôli tomu som to rozoberal aby som to najprv zistil. Momentálne som to zložil naspäť lebo auto potrebujem, takže vaše rady viem overiť najbližšie keď budem mať voľno :)
18.04, 27. 2. 2016, odpovědětFotky mi nejdú pridať. Keď sem skopírujem odkaz na fotky, príspevok neodošle Neviem či na tom záleží ale pre istotu napíšem aj to že je to 1.9 JTD 77kw 105 hp r.v. 2000. Vopred ďík za všetky rady
18.06, 27. 2. 2016, odpovědětTu sú fotky: postimg.org/gallery/25yw6vxrm/
21.01, 27. 2. 2016, odpovědět