Ahoj chlapi, mám 156 v dvoulitru benzínu. Mám dva dotazy, jeden možná primitivní, druhý asi trošku záludnější, ale třeba taky ne. :-) Je možný, že když jedu, tak se mi trošku chvěje volant, při různé rychlosti pořád stejně. Bylo mi řečeno, že mám špatnou jednu tyčku stabilizátoru. Může to dělat tohle? kola jsou vyvážená v pohodě a dělá to pořád, na rovině, v zatáčkách. A teď to přehřívání. Auto nedosáhlo teploty 85 - 90 stupňů. Vyměnil se termostat a v pohodě. Je to tak půl rok. Ale teď když stojím na místě nějakou delší dobu tak se motor ohřeje třeba na 110 stupňů a prostě termostat neotevře, ale sotva se rozjedu a popojedu byť jen třicet metrů třeba na parkovišti, tak to hned spadne na 85 a funguje normálně. Čím by to mohlo být? Jde mi o to, že když pojedu na dovču a budu někde v koloně, abych to neuvařil.... Díky moc za rady Jára
13.05, 4. 4. 2016, odpovědětdej zkontrolovat podvozek a ventilátor na chladici
18.40, 4. 4. 2016, odpovědětPodvozek jasnej ale já si nemyslím, že by to byl ventilátor. Přece když bude v chladiči voda studená, tak třeba na jedno otevření termostatu ten motor uchladí. Nehledě na to, že opravdu ihned chvilku po rozjezdu třeba jen rychlostí 10km/h a po pár metrech teplota klesla. To je mi právě divné. Ale i tak děkuji za reakci :-)
15.15, 5. 4. 2016, odpovědětmyslel jsem tim jen zkontrolovat, jestli se ventilator rozbehne
19.23, 5. 4. 2016, odpovědět