Zdravím všechny, prosím o radu s nastavením přívodu vzduchu do prostoru pro cestující. Mám 156 r.v. 2004 po facesliftu s a automatickou klimatizací. Jedná se mi konkrétně o nastavení uzávěrky okruhu vzduchu v kabině tedy tlačítko umístěné na posledním pravém kolečku (budíku) v prostoru ovládacích prvků klimatizace. Při jeho opětovném zmáčknutí svítí buď jedna, nebo dvě případně žádná dioda. Tedy tři možnosti nastavení. Prosím, může mi někdo zasvěcený napsat co která poloho znamená? Tedy když svítí jedna dvě nebo žádná dioda? Díky moc za odpovědi a ať vám to jezdí :)
8.52, 14. 7. 2016, odpovědětV manuale od strany 109 vyssie..........www.manualslib.com/manual/542292/Alfa-Romeo-156.html?page=109#manual
11.37, 14. 7. 2016, odpovědětVelmi díky za nasměrování. Sice jsem našel potřebné a jsem o něco chytřejší, ale neumím anglicky a v překladači zní věty dost prapodivně a téměř nesrozumitelně :( Kdyby někdo tedy věděl a dokázal polopaticky vysvětlit prosím pište. Ještě jednou díky :)
14.21, 14. 7. 2016, odpovědětsvieti prava LEDka - automatika, svieti lava ledka + prava zhasnuta - manualne zapnuty vnutorny okruh, obe ledky zhasnute - manualne vypnuty vnutorny okruh a do kabiny tlaci vzduch zvonku len naporom. pokial je to v automatike, tak prava ledka svieti stale a lava sa zapina len ked system hybe s klapkami. niektore verzie udajne maju aj snimac cistoty vzduchu, ktory ked nameria zvonku dym alebo nejaky bordel, tak ten vnutorny okruh si zapne sam ( manual - strana 130 )
21.35, 14. 7. 2016, odpovědětnech sa paci :)
8.00, 15. 7. 2016, odpovědět